Forumet får ny kostym!

  • 1
  • Tillkännagivande
  • Uppdaterades för 5 år sedan
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre. Communitymoderatorn angav följande anledning för att arkivera: Inaktuell information. /Annie

Nu på lördag 20/9 planerar vi en uppdatering av forumet med ett nytt och fräscht utseende. Förutom nytt utseende kommer det såklart även ett par nyheter och förbättringar och vår förhoppning är att det ska bli ännu enklare att delta i vårt forum.

Mer information och presentation av nyheterna kommer på lördag, håll utkik då!
Foto på Annie Karlsson

Annie Karlsson, Employee

  • 3,282 poäng 3k badge 2x thumb
  • Förväntansfull

Publicerades för 5 år sedan

  • 1
Foto på Benny

Benny

  • 1,578 poäng 1k badge 2x thumb
Ny kostym är säkert bra, jag har i flera år påtalat brister, önskemål i programmet som det så långt inte har blivit några ändringar på. Det känns tyvärr som om ni mest håller på med kosmetiska förändringar. Har därför tröttnat på att lämna in önskemål och synpunkter.

Benny
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

  • 46,980 poäng 20k badge 2x thumb
Hej Benny,

Tråkigt att höra att du är missnöjd med de förändringar som gjorts i Visma Administration och att vi inte har genomfört de önskemål som du framfört. I utvecklingsarbetet tittar vi på all den feedback vi får in på produkten i alla våra kanaler och från användare med olika erfarenhet och bransch. Det vi beslutar att genomföra är det vi tror gynnar produkten och användarna i störst utsträckning just nu. Det vi inte har tid att genomföra i en version har vi med i önskelistan till nästa gång.

Idéerna här på forumet är fullt synliga för alla användare att diskutera kring och de bevakas i allra högsta grad av mig och utvecklingsteamet. Kanske finns det andra användare som sökt sig till forumet som skulle uppskatta att du delar med dig av dina erfarenheter i de diskussioner som pågår. Jag kan i alla fall bara hoppas att du återkommer till oss med feedback och funderingar även framöver.
Foto på Benny

Benny

  • 1,578 poäng 1k badge 2x thumb
Hej Helene

Ja det är tråkigt att man är lite uppgiven. Jag tycker att programmet är stabilt o bra för övrigt men det saknas mycket för oss som jobbar med lager. Kanske jag bara är den kunden som jobbar med lager o paketartiklar eftersom våra synpunkter är så ointressanta. Jag förmodar att ni vill ha fler kunder men jag kan inte rekommendera affärssystemet till någon som vill kunna jobba som vi gör och det är väl inte så bra eller vad tycker du? En liten fråga då, om jag vill följa en specifik artikel så hittar bara jag vad vi har sålt innevarande år och förra året. Vi är intresserade att veta vad som hände 2012, 2011, osv. Detta gäller även leverantörer, ökar vi eller minskar. Kanske det finns och bristen ligger hos mig, inte omöjligt. Jag har fått bra hjälp från supporten med andra saker som finns så där är det inga problem.
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

  • 46,980 poäng 20k badge 2x thumb
Hej igen, 

Då skulle jag nog rekommendera rapporten Artikelstatistik (med periodurval) som finns att läsa in i Arkiv - Mallar/Rapportgenerator - Läs in ny rapport. I rapportdialogen anger du period/året du vill titta på. I Urvalsrutan anger du artikelnummer och längre ner anger du om du vill titta på Alla artikelgrupper eller begränsa till en specifik grupp. 

Ett tips är att även kika på rapporten Fakturasammandrag - artiklar, som finns att ladda hem på vår hemsida: https://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-administration-2000/default.htm#rapporter.htm%3FTocPath... Med denna kan du göra samma period och artikel-urval men får då också se vilka kunder som köpt artikeln under perioden, samt en summering. 

Hoppas det kan hjälpa. 

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.