Övningsbolag till Visma eEkonomi

  • 14
  • Idé
  • Uppdaterades för 3 månader sedan
  • Inte planerade
  • (Redigerad)
Jag har nyligen startat ett AB och använder nu eEkonomi för bokföring. Det här med bokföring är helt nytt för mig. Jag skulle tycka att det vore väldigt bra om man kunde ha ett "Övningsbolag" och ett "riktigt bolag" i eEkonomi, vilket verkar gå hos flera andra liknande program på marknaden vad jag förstått. Som det är nu kan man ju i princip aldrig ångra något man gjort och speciellt i början kanske man inte gör exakt rätt första gången. Det blir en massa bekymmer att rätta till det om det ens går, om man nu skulle råka göra fel. Om man hade ett "övningsbolag" där man kunde göra som man tror man ska, för att se om det blir rätt och som man har tänkt. Och om inte, kunna rensa på ett lätt sätt och göra om. Sen när man är säker på sin sak och vet hur man skall göra, så gör man det på samma sätt (Rätt) i det "riktiga" bolaget. Så mitt förslag är att ni inför någon sådan typ av funktion...
Foto på Tobiasoman

Tobiasoman

  • 1,666 poäng 1k badge 2x thumb

Publicerades för 6 år sedan

  • 14
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Content Producer - Löneområdet

  • 94,000 poäng 50k badge 2x thumb
Officiellt svar
Hej!
Som det ser ut idag så har vi inte planerat för någon typ av Övningsbolag till Visma eEkonomi. Vi jobbar istället med att förenkla hanteringen och ändringar/rättningar om du råkat ställa till det. Jag vill passa på att tipsa om hjälpavsnittet Felsökning - när något har blivit fel där vi har samlat vanliga fel och hur du enklast rättar till dem.
Du har också möjligheten att starta om ditt företag och börja om från noll om du vill det.

På länken https://www.vismaspcs.se/anvandare/logga-in-demo kan du komma åt en demovariant, men den är inte unik för dig utan det är samma företag som används för alla som testar länken.

Givetvis lyssnar vi och glömmer inte bort den här diskussionen, så om det är fler som har synpunkter är de välkomna här!

Gott nytt år!
/Anna