Artikeletiketter från följesedel/inleverans - Administration

  • 2
  • Problem
  • Uppdaterades för 1 år sedan
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Det går inte att få priser ur en speciell prislista längre (2018.6), när man skall skriva ut artikeletiketter för inleverans, det blir prislista 1 oavsett vad man väljer. Det märkliga är att om man skriver ut en etikett direkt från artikelregisret med i princip samma funktion går det bra. Vi är beroende av etiketter med priser inkl. moms då vi har en butik där varje vara prismärks, vi har således två prislistor exkl & inkl moms. Tidigare kunde man välja från vilken prislista man skulle hämta priserna - rutan att välja finns kvar men fungerar inte.
Nu fick vi göra en speciallösning och ändra funktionen i etikettmallen att manuellt lägga på moms vid utskrift (%Pris*1,25). Det är ju ingen bra lösning!

En annan sak som är väldigt irriterande i hanteringen av artikeletiketter ur artikelregistret är att om man "råkar" trycka på utskrift innan man gjort ett urval får man hela registret utskrivet > 10.000 artiklar. Varför kan man inte bara få den artikel man står på eller de man markerat i listan. Det vore en avsevärd förbättring. Urvalen kan ju finnas kvar ändå.
Foto på Henry

Henry

  • 252 poäng 250 badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

  • 2
Foto på Emma Parai-Arnesson

Emma Parai-Arnesson , Moderator

  • 1,054 poäng 1k badge 2x thumb
Hejsan Henry! 
Har jag förstått dig rätt att du tar ut Artikeletiketter? 
När jag går under Utskrifter - Register - Artikeletikett - så kan jag välja vilken prislista jag vill skriva ut ifrån & det stämmer hos mig. Priserna ändras efter vilken prislista jag väljer.
Jag testar i version 2018.6 & där fungerar det. 

Önskar dig en trevlig dag! 

/ Emma 
Foto på Henry

Henry

  • 252 poäng 250 badge 2x thumb
Hej Emma,

Då får du läsa hela mitt inlägg! Japp det fungerar bra när man vill skriva ut en artikeletikett. Funktionen finns även under "inkommande följesedlar" under "skriv ut" och "artikeletketter för följesedlar" det är här det inte fungerar.

Ha en bra dag!
Henry
Foto på Emma Parai-Arnesson

Emma Parai-Arnesson , Moderator

  • 1,054 poäng 1k badge 2x thumb
Hejsan Henry! 
Ber om ursäkt att jag missade din rubrik. 
Som du säger så ändras inte priset beroende på vilken prislista man väljer under Inkommande följesedlar vid artikeletiketterna. 
Däremot har jag testat i en äldre version & där fungerar det. Så vi tar detta vidare & kollar på en lösning på problemet.

Tack för din återkoppling. 

Önskar dig en trevlig dag! 

/Emma 

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.