Återinloggning gör redirect till samlingssida

 • 1
 • Idé
 • Uppdaterades för 2 år sedan
 • Under bevakning
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Den gamla såväl nya inloggningen mot t.ex. eEkonomi orsakar en redirect till en samlingssida för de tjänster man har hos Visma.

Det skapar onödig irritation när man arbetar i eEkonomi och behöver logga in på nytt pga timeout. En sådan inloggning borde naturligtvis skicka användaren tillbaka till den tjänst man arbetade i. Inte till en samlingssida för tjänster för att sedan öppna ett nytt fönster när man klickar på länken för tjänsten.
Foto på Jonah

Jonah

 • 1,032 poäng 1k badge 2x thumb
 • omdirigerad

Publicerades för 2 år sedan

 • 1
Foto på Victor Magnusson

Victor Magnusson, Manager Team Onboarding

 • 9,912 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Jonah,

Många kunder vi har idag, har flera tjänster och i grunden har det varit orsaken till att vi har en samlingssida där du kan välja vilken tjänst du vill arbeta med. Vi får dock en hel del önskemål om att kunna komma direkt in i t ex eEkonomi istället. Vi diskuterar en möjlighet att t ex kunna välja en favorittjänst som då skulle kunna göra att när du loggar in, så hamnar du i just din favorittjänst.

Tills vidare kan du om du vill gå till adressen https://eaccounting.vismaonline.com då hamnar du i precis samma inloggningsruta som idag, men med den skillnaden att du kommer direkt in i Visma eEkonomi istället för att behöva gå till vismaspcs.se - mina tjänster - klicka på ikonen för Visma eEkonomi.

Tack för ditt önskemål och ha en fortsatt fin tisdag.

/Victor
Foto på Jonah

Jonah

 • 1,032 poäng 1k badge 2x thumb
Det är precis den länken som jag använder, men min felanmälan är att inloggningen "glömmer" bort vilken tjänst jag använder när jag min session går ut.

Jag skickas alltså till den centrala inloggningen för att logga in på nytt, men istället för att komma tillbaka till den tjänst som jag använde innan sessionen gick ut, så kommer jag till samlingssidan. Det anser jag är ett fel.
Foto på Victor Magnusson

Victor Magnusson, Manager Team Onboarding

 • 9,912 poäng 5k badge 2x thumb
Aha, tack för klargörande Jonah.
  Så du går via länken, loggar in och hamnar direkt i Visma eEkonomi, men sen när du varit inaktiv i 2h eller mer och vill återansluta, då hamnar du på landningssidan och får klicka på Visma eEkonomi ikonen. Istället för att när du loggar in återkomma direkt till Visma eEkonomi istället. Då är jag med.

Gör inga löften om en lösning i närtid, men ska titta på vilka möjligheter vi har här.

/Victor
Foto på Jonah

Jonah

 • 1,032 poäng 1k badge 2x thumb
Korrekt. Tack!

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.