Avaktivering via massuppdatera, odebiterad tid slängs - Visma Tid

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • Inte planerade
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Går man in på endast ett projekt och bockar ur "aktiv" så finns det inbyggt att systemet varnar om man har odebiterad tid kvar på projektet. Markerar man däremot flera och väljer massuppdatera och avaktivera så blir alla de projekt man markerat inaktiverade alldeles oavsett om det finns liggande tid eller inte. Man blir heller inte upplyst på något sätt att så är fallet.

Jag hade önskat att man i detta fall fått ut en lista över de med tid kvar och att övriga valda avaktiverats. Finns inte någon lösning på detta blir massuppdatering helt oanvändbart och man måste gå in på varje enskild kund och avaktivera manuellt.

Visma Tid Version 2.7

Tack för din tid!
Foto på Lejon.s

Lejon.s

  • 248 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 1
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

  • 47,020 poäng 20k badge 2x thumb
Hej!

Tack för förbättringsförslaget och din beskrivning. Beklagar att vi inte svarat tidigare. 

En lista över varningar vid massuppdatering är absolut ett rimligt önskemål, dock inget vi planerar just nu. 

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.