Bättre sökträffar önskas, eller nåt ditåt...

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 1 år sedan
  • Under bevakning
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Jag får ju in e-mail till mig med frågor till detta forum, och det är faktiskt väldigt många frågor som återkommer i olika varianter hela tiden. När jag själv har sökt efter frågor jag själv lagt upp, har jag haft svårigheter att få träff även fast jag vet vad jag skrev för text.

Jag eftersöker att Visma tittar över hur man skulle kunna förbättra funktionaliteten så att det blev enklare att hitta specifika frågor och att få sökfunktionen att funka bättre för att minska mängden av "samma-likadana-frågor".

En annan grej är att det så ofta händer att någon kastar ut en fråga man inte kan hjälpa till med för man inte vet vilken programvara det handlar om. Jag vet att man inte kan uppfostra vuxna människor och jag vet att "shit happens" att man glömt klicka i en viss ruta, men jag önskar att det vore tvingande att bocka för vissa saker för att hjälpa oss som hjälper andra.

//L

Foto på LW

LW

  • 20,854 poäng 20k badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

  • 1
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Community Manager

  • 93,494 poäng 50k badge 2x thumb
Hej!

Jag kan bara hålla med dig och vi jobbar löpande med att rensa forumet på överflödiga trådar och se till att bra trådar lättare hittas. Detta är ett ständigt pågående arbete och tyvärr har vi varit tvungna att prioritera annat under en period nu.

Just tvinga användarna att välja produkt kan jag inte ställa in i verktyget, däremot ska jag se om jag kan förtydliga informationen ytterligare.

All feedback är guld värd och jag vill tacka för att du är med och bidrar till att göra forumet till en så bra kunskapskälla! <3

/Anna

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.