Den gråa rutan täcker linjen på affärsdokumenten - eEkonomi

 • 0
 • 1
 • Fråga
 • Uppdaterades för 2 år sedan
 • Besvarad
 • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Sedan något/några år tillbaka har jag upptäckt att den grå rutan med betalinformation på offerter, order, fakturor etc täcker den linje som ligger ovanför sidfoten. Det verkar som att det inte är helt konsekvent när detta sker - ifall det påverkas av att man förhandsgranskar innan den finala fakturan (ex.vis) skapas. Det ser inte lika proffsigt ut som det en gång gjorde med en nedre linje som går över hela sidan. Bifogar bild.

Vill för övrigt berömma för att det numera är möjligt att enklare hantera fakturering av utlägg i och med friare artikelkontering. Tack.

Foto på Mats

Mats

 • 1,210 poäng 1k badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

 • 0
 • 1
Foto på Theodor Ahlström

Theodor Ahlström, Moderator

 • 5,194 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Mats,


Jag har försökt att återskapa problemet som du får med att rutan för betalningsinformation täcker den svarta linjen som går över sidfoten. Jag har skapat offert, order och faktura och testat att förhandsgranska den innan jag skapar den för att sedan skapa en pdf på det. Jag testade även att maila till mig själv för att se om det kunde återskapa problemet som uppstår för dig. För mig såg det dock korrekt ut varje gång och den svarta linjen låg där den skulle ovanför sidfoten utan att täcka någonting. Du skulle kunna testa i olika webbläsare och även rensa cache och cookies i webbläsaren för att se om det är ett problem som beror på webbläsaren du använder. 


Om du fortfarande har detta problemet så får du gärna återkomma till oss på supporten för att vi enklare ska kunna felsöka vidare i ärendet. Du får supporten via telefon 0470-70 62 00, öppettider måndag-fredag: 9.00-15.00 eller via chatten som har öppet måndag-torsdag: 8.00-19:00 och fredag: 8.00-17.00


Ha en fin dag! 
/Theodor 
Foto på Mats

Mats

 • 1,210 poäng 1k badge 2x thumb
Hej Theodor,

Ok, det är inte helt konsekvent då det ibland har sett ok ut. Jag har provat med olika webbläsare och olika operativsystem, men det är mer regel än undantag att linjen hamnar under rutan. Jag har även provat med ett annat bolag, så det verkar inte vara något företagsspecifikt. Båda företagen har fakturamall utan ramar men med egen logga (ej fakturabakgrund). Detta är såklart inget livsavgörande, men det ser inte så snyggt ut. Tack för att du har försökt återskapa problemet. Om någon annan har samma problem (och bryr sig) så är de välkomna att skriva i tråden. Jag får höra av mig till supporten annars. Tack så länge.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.