Dina idéer är viktiga för oss!

  • 5
  • 6
  • Artikel
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • (Redigerad)
Hej

Era synpunkter här i forumet är guld värda när vi prioriterar nya funktioner och förbättringar. 
I min roll som product manager är min viktigaste uppgift just att ta del av alla era kloka och bra ideer.  

Min ambition är att vi har en större öppenhet med vad som är på gång och vad vi arbetar med. Med detta önskar jag självklart att det finns en förståelse för att vissa beslut och planer kommer att ändras. Men med en öppen och god kommunikation kommer det inte vara ett problem :-)

När det är dags för att leverera nya funktioner eller små förbättringar besvarar vi alltid de trådar som berört funktionen. Tips!  Här kan du följa vad som levereras i våra produkter. Programuppdateringar i vårt Forum

Numera uppdaterar vi våra webbaserade program ofta, ibland varje vecka. Nytt i vårt utvecklingsarbete är också att vi släpper ny funktionalitet i flera steg (självklart alltid med kundnytta), men det kan innebära att inte alla funktioner är på plats vid första leveransen. Bra tycker vi, då kan vi leverera värde till er snabbare. En annan fördel är också att vi löpande får synpunkter och utvecklar i rätt riktning. Läs gärna denna tråd för mer information: Läs här

Så vad händer när du postar en idé i forumet?

Vi har som mål att bemöta varje idé så fort som möjligt, men lägger också stor vikt vid att du som användare får ett bra svar. Vi diskuterar idén och ibland kräver det att vi ber om mer information.

Vi följer diskussionerna i tråden och om statusen på en idé förändras försöker vi informera alla i tråden genom att lägga ett nytt svar eller en kommentar.

I tråden Status för idéer här i forumet har Anna beskrivit närmare vad de olika statusarna för idéer betyder.

 

Så fortsätt dela med dig av dina synpunkter till oss, både stora som små!

// Gunilla Jaltsén
Foto på Gunilla Jaltsén

Gunilla Jaltsén, Produktansvarig Marknad Visma eEkonomi

  • 3,418 poäng 3k badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 5
  • 6

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.