Dölj importerad verifikation vid matchning- eEkonomi

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 6 månader sedan
  • Inte planerade
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Jag önskar att funktionen finns för att kunna ta bort en felaktigt importerad verifikation i eEkonomi, att den inte ska synas när man väljer bland de verifikationerna man vill matcha till en importerad verifikation. Önskar även att det finns en möjlighet att kunna se en importerad fil, exempelvis en lönefil, innan den väl kommer in på det datum som är registrerat i den importerade filen.

Tack på förhand
Foto på Josefin

Josefin

  • 90 poäng 75 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 1
Foto på Jenny Sjöström Sannéus

Jenny Sjöström Sannéus, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

  • 7,686 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Josefin!

Tack för att du tog dig tid till att lyfta förbättringsfunktioner i Visma eEkonomi. 

Om jag förstår dig rätt så efterfrågar du att om du har korrigerat en importerad verifikation så ska den försvinna under Kassa och bankhändelser när du matchar en bankhändelse mot en importerad verifikation? 

När det gäller önskemålet gällande att se en importerad verifikation, skulle du vilja importera filen men att den läggs som en manuell verifikation eller liknande som du kan kolla på och sedan välja att bokföra? Återkoppla gärna hur du tänker:)

Din tråd är ny så vi kommer hålla utkik på hur den utvecklas och rekommenderar alla användare att rösta eller lägga in en kommentar om de håller med om detta!

Sker det någon förändring angående detta kommer vi självklart att återkoppla i tråden.

Ha en fin dag!

/Jenny
Foto på Arash

Arash

  • 1,768 poäng 1k badge 2x thumb
Det här är jag också intresserad av. Jag har ett gäng gamla importerade verifikationer, som jag egentligen inte vill lägga tid på att gå i genom och ta bort från programmet, men jag skulle vilja slippa se dem när jag ska matcha nya händelser eftersom det blir rörigt och gör det svårare att hitta rätt matchning. T ex skulle importerade verifikationer från tidigare år kunna "inaktiveras" i den listan.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.