eEkonomis muskler växer utan astmamedicin

  • 9
  • Beröm
  • Uppdaterades för 2 år sedan
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej i prgramlaboratoriet,
Mars är inte slut än och räknar till 14 härliga uppdateringar som ger oss mer luft undervingarna. (säg hej då till Red Bull) Det känns tryggt och sitta still i båten och veta att vi är på väg framåt, på väg mot något större, på väg mot något helt fantastiskt som förmodligen slutar med att programmet till slut blir som en animerad Disney film där Piff & Puff i realtid visar vad som hänt i programmet under dagen och vi bara mumsar på popcorn och ler belåtet åt resultatet.


Tack för att ni jobbar på!

Mycket nöjd användare
Foto på KenArd

KenArd, Champion

  • 48,276 poäng 20k badge 2x thumb
  • Nöjd!

Publicerades för 2 år sedan

  • 9
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Community Manager

  • 93,596 poäng 50k badge 2x thumb
Härliga ord KenArd!
Jag ser till att sprida dem som solstrålar över mina kollegor!
Foto på eken23

eken23

  • 586 poäng 500 badge 2x thumb
Klubben för inbördes beundran!

Att det inte går att få ut en resultatrapport på det sätt man vill jämföra är under all kritik oavsett hur många uppdateringar som gjorts sedan årsskiftet! Just nu verkar det dessutom som om jämförelseperioden blir helår oavsett vad man ställer in.

Att så få har synpunkter på rapportgeneratorn i programmet visar med all önskvärd tydlighet att det är gjort för enskilda firmor och ensamföretagare som inte har något behov av att rapportera utfall till andra. Att 90% av frågorna i forumet handlar om hur man bokför diverse simpla händelser verifierar detta.

Helt obegripligt att Visma marknadsför ett bokföringsprogram som inte kan jämföra innevarande period med föregående års period och ackumulerat för året med ackumulerat för samma period föregående år!

Hur svårt kan det vara att låta oss skapa och sortera rapporterna som vi själva vill? Alla andra bokföringsprogram som Visma säljer klarar detta. Vad är problemet med eEkonomi i detta avseende?

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.