Kan inte ladda upp automatiskt till Ekonomiöversikt från Administration

 • 3
 • Problem
 • Uppdaterades för 2 månader sedan
 • Löst
 • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre. Communitymoderatorn angav följande anledning för att arkivera: .

Hej, har använt Ekonomiöversikt Start i snart bort emot ett år (känns det som i alla fall) på flertalet kunder. Jag har aldrig haft problem med att ladda upp bokföringsdata från Visma Admin 2000 vare sig genom knappen inne i programmet, via Visma Advisor Connect eller att ladda upp SIE-fil inne i Ekonomiöversikt, men efter att vi nu har version 2018.5 på Visma Admin 2000 så får jag det ena problemet efter det andra. Det är ofta sk tomma rader i verifikationer, vilket man väl egentligen inte kan ha. Det räcker att man gör enter efter sista konteringen så får man ju automatiskt en ny rad. Eller som när jag kopierat information från leverantörsfaktura i Centsoft och klistrat in på leverantören vid upplägg ny leverantör i Visma, har inte varit något problem tidigare. Men efter uppdateringen så finns det nu dolda tecken på leverantörskorten som stör uppladdningen till Ekonomiöversikt. Finns säkert många fler exempel, men nöjer mig så här. Är det någon annan som upplever samma som jag? 
//Katja
Foto på Assistent

Assistent

 • 3,554 poäng 3k badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

 • 3
Foto på Davor P

Davor P, Champion

 • 26,740 poäng 20k badge 2x thumb
Du är inte ensam med detta problem tyvärr.

Har skickat in en backup för rättning, men om det är flera som har samma problem så tror jag att Visma får titta en extra omgång på detta till nästa uppdatering.

//Davor P
Foto på Catharina

Catharina

 • 932 poäng 500 badge 2x thumb
Upplever samma problem och har rapporterat det tidigare.
Foto på Assistent

Assistent

 • 3,554 poäng 3k badge 2x thumb
Känns som att flera måste upplevt samma. Jag hade hjälp av supporten senast idag för att försöka lära mig öppna SIE-filen och leta upp rad och fel, nu tror jag jag kan det ;) Men supporten tyckte det var värt att ta upp i Forumet så det känns som om de haft frågan från fler.
(Redigerad)
Foto på Davor P

Davor P, Champion

 • 26,740 poäng 20k badge 2x thumb
Problemet med att gå via SIE fil är att man tappar en del information.

Du får inte med dig uppgifter från reskontra, vilket jag tyckte var toppen, för då kunde man dela ut behörighet till ekonomiöversikten utan att dela ut behörighet i Administration.
Foto på Assistent

Assistent

 • 3,554 poäng 3k badge 2x thumb
Smidigast är ju att uppdatera utan trubbel inne ifrån Visma Admin.
Foto på Helena Andersson

Helena Andersson, Application Specialist Administration/Tid/Autocollect/AutoInvoice

 • 8,020 poäng 5k badge 2x thumb
Hej!
Det låter som det fel vi hittat gällande kontorader med saldo 0 på. Om det nu är det även i ert fall kan jag inte garantera, det kommer dessvärre inte att vara rättat i kommande version då det var lite oklarheter gällande felet. Detta är nu löst och min förhoppning är att det är med till nästkommande version. Alltså inte 2018,6 utan den efter som är planerad i höst.
Som ni säkert vet och hört från andra håll så kommer vi att släppa ofta framöver. allt för att få med lite nyheter och önskemål. Så håller dig uppdaterad med versionsnyheterna i Administration. 
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Content Producer - Löneområdet

 • 94,000 poäng 50k badge 2x thumb
Officiellt svar
Hej!Ville bara uppdatera denna tråden att detta felet är rättat från version 2019.1.
/Anna

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.