Få ut mer av Visma Spcs forum

  • 0
  • 13
  • Artikel
  • Uppdaterades för 5 år sedan
  • (Redigerad)
När du har ställt din första fråga och kanske delat med dig av din kunskap till andra användare finns det så mycket mer att få ut från forumet. Här nedan har jag samlat några godbitar:

Produktsidorna
Om du klickar på Kategorier längst upp i menyn kan du leta upp och gå in på ditt program. Här får du en samlad bild över ditt program och ett nyhetsflöde där du kan följa vad som händer och diskuteras. Välj Följ och få ett mejl skickat till dig så fort det sker något nytt. 
Använd sökrutan för att hitta trådar kring just ditt program.


Filtrera mera – välj exempelvis att visa alla idéer som är planerade.


Missa heller inte inläggen som vi kallar Supporten tipsar. Det är trådar där vi försöker lyfta fiffigheter och knep i ditt program och också gällande redovisning.
Supporten tipsar hittar du också under Kategorier.


Mest hjälpsamma medlemmar
Vi är så otroligt glada för att ni vill delta och bidra i vårt forum. På startsidan kan du se vilka användare som har fått flest gillade svar. Kanske är det du som dyker upp här framöver?


Dela med dig av din kunskap
På startsidan har vi lyft fram de trådar som legat ett tag utan att ha fått något svar. Kika gärna under denna rubrik för att se om det är något du kanske kan hjälpa till med. För visst stämmer det att Sharing is caring.


Officiella svar
Många trådar har många kommentarer och det kan ibland vara svårt att hitta det faktiska svaret. Vi kommer jobba hårt med att sätta det rätta svaret som ett officiellt svar och då kommer endast detta visas som standard. Vill du ändå se hela konversationen kan du givetvis välja att även visa Alla svar.Detta hjälpte mig och Bra information
Använd gärna knapparna Detta hjälpte mig och Bra information som finns på inlägg av typerna frågor och artiklar om du fick hjälp av det du läste. Trådarna med många knapptryckningar hamnar högre upp i sökresultaten och kan på så vis hjälpa andra användare att snabbt hitta det de söker. Det ger oss också en hint om det är något som ska förtydligas eller som är bra som det är. 

Vi tar gärna emot feedback, lägg en kommentar eller skapa ett Nytt inlägg och dela med dig av dina synpunkter!

 


Mycket nöje!
Foto på Annie Karlsson

Annie Karlsson, Employee

  • 3,302 poäng 3k badge 2x thumb
  • exalterad och glad!

Publicerades för 5 år sedan

  • 0
  • 13

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.