Fråga endast om jag vill spara företagsinställningarna när jag faktiskt gjort en ändring - eEkonomi

  • 2
  • Idé
  • Uppdaterades för 3 månader sedan
  • Genomförda
  • (Redigerad)
Företagsinställningar frågat alltid om jag vill spara dem även fast jag inte ändrat något.

Dvs om jag går in under företagsinställningar och sedan går till en ny "sida" utan att ha ändrat företagsinställningar så frågar den i alla fall "Om du lämnar sidan går alla dina inmatade uppgifter förlorade".
Foto på Henrik

Henrik

  • 770 poäng 500 badge 2x thumb

Publicerades för 3 år sedan

  • 2
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Community Manager

  • 93,564 poäng 50k badge 2x thumb
Officiellt svar
Hej!
Hittade det här gamla inlägget och jag kan inte se att man får någon varning längre om man inte ändrar något.

/Anna