Fråga endast om jag vill spara företagsinställningarna när jag faktiskt gjort en ändring - eEkonomi

  • 2
  • Idé
  • Uppdaterades för 3 månader sedan
  • Genomförda
  • (Redigerad)
Företagsinställningar frågat alltid om jag vill spara dem även fast jag inte ändrat något.

Dvs om jag går in under företagsinställningar och sedan går till en ny "sida" utan att ha ändrat företagsinställningar så frågar den i alla fall "Om du lämnar sidan går alla dina inmatade uppgifter förlorade".
Foto på Henrik

Henrik

  • 770 poäng 500 badge 2x thumb

Publicerades för 3 år sedan

  • 2
Foto på Susan Åklundh

Susan Åklundh, Fd Moderator

  • 15,664 poäng 10k badge 2x thumb
Hej,

Är en endast en upplysning i programmet som du kan gå förbi, förstår att du upplever det som ett problem.

Tar din synpunkt vidare till vår utvecklingsavdelning.

/Susan
Foto på Henrik

Henrik

  • 770 poäng 500 badge 2x thumb
Yep den är något ologisk. Om man inte ändrat något borde den inte skriva ut en varning.
Foto på Pacsac

Pacsac, Champion

  • 48,800 poäng 20k badge 2x thumb
instämmer
Foto på Lovisa Dacke

Lovisa Dacke, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

  • 24,048 poäng 20k badge 2x thumb
Hej Henrik! 

Jag kan inte annat än hålla med dig i det du skriver, precis som du skriver så är det så att frågan alltid dyker upp så fort du varit inne i företagsinställningarna oavsett om du korrigerat något eller ej.

Detta är något vi tagit vidare och kikar på men i dagsläget är det inget jag kan säga kommer ändras på direkt. Däremot vill jag ändå påpeka att vi håller med om att det blir ett klick i onödan och tar med oss det. 

/Lovisa
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Community Manager

  • 93,612 poäng 50k badge 2x thumb
Officiellt svar
Hej!
Hittade det här gamla inlägget och jag kan inte se att man får någon varning längre om man inte ändrar något.

/Anna