Återrapportering av inbetalningar - Visma Administration

  • 11
  • Idé
  • Uppdaterades för 12 månader sedan
  • Inte planerade
  • (Redigerad)
Vi inläsning av återrapporteringsfil för inbetalningar i Visma Administration vore det bra om man själv kunde lägga till extra betalrader eller konteringsrader. Det är inte alltid en kund betalar in exakt rätt belopp och den diffen vill jag kunna hantera direkt vid återrapporteringen. I dagsläget måste jag göra en manuell verifikation på det. Om en kund har betalt in för lite och det inte diffar på mer än några kronor vill jag kunna bokföra det som t.ex. öresavrundning eller liknande. Om en kund betalar in för mycket på en faktura blir det i nuläget också problematiskt eftersom då måste jag ta bort inbetalningen, göra en manuell inbetalning på den fakturan och sedan bokföra diffen manuellt. Det händer också att en kund betalar in för flera fakturor i en klumpsumma och då vore det smidigt att kunna lägga till betalrader. En annan sak jag tänkt på är att vid manuell inbetalning summerar programmet betalraderna så att man kan se totalt inbetalt, men i återrapportering av kundinbetalningar summerar programmet inte. Det vore bra om programmet summerade betalraderna. Tacksam om ni i alla fall undersöker möjligheterna att utveckla programmet på detta sätt. Tack!
Foto på Emelie

Emelie

  • 912 poäng 500 badge 2x thumb

Publicerades för 7 år sedan

  • 11
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

  • 46,970 poäng 20k badge 2x thumb
Officiellt svar
Hej på er,

Tack för ytterligare input i den här diskussionen.

Vi får in väldigt mycket olika synpunker på programmet och här på forumet finns massor med bra förslag på förbättringar som inspirerar oss i utvecklingen och som driver förändringen utifrån vad användarna tycker. Just nu har vi full fokus på flera större ändringar som har röstats fram av användarna här på forumet. Om ni vill veta hur vi prioriterar får ni gärna gå in på forumets Startsida och välja produkt längst nere i högra hörnet. Inne på produktsidan finns listor på de mest populära önskemålen.

Till varje version försöker vi även få med så många små smarta förbättringar som möjligt. Det som beskrivs i den här tråden är ett av många bra förslag som vi på sikt hoppas kunna lösa.