Har du träffat Vera?

 • 1
 • 6
 • Artikel
 • Uppdaterades för 2 år sedan
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Vera är vår digitala kollega som guidar dig genom de vanliga frågorna i Visma eEkonomi. Hon är fortfarande ny på jobbet men lär sig hela tiden nya och smarta saker. De senaste veckorna har hon legat i hårdträning och står nu även redo för att svara på dina frågor kring deklaration i eEkonomi. 

Veras främsta styrka är att hon är tillgänglig dygnet runt och kan ge snabba svar. Nu när det snart är påsk är det ett perfekt tillfälle att testa Vera om du behöver hjälp. Förhoppningsvis har hon svaret på din fråga direkt och annars har hon fått något nytt att träna på så att hon kan lära sig det till framtiden.

Det finns en notis via frågetecknet inne i Visma eEkonomi där du kan nå Vera. Är du nyfiken och vill testa nu direkt kan du gå via länken här: testa Vera »

Vi tar även gärna emot tips och förslag på hur vi kan utveckla Vera framöver, lämna en kommentar här nedanför.

Ha en skön påsk och lycka till med din deklaration!

Hälsningar Sofia och Vera 
Foto på Sofia Johansson

Sofia Johansson, Moderator

 • 5,544 poäng 5k badge 2x thumb
 • Excited

Publicerades för 2 år sedan

 • 1
 • 6
Foto på atilloentreprenad

atilloentreprenad

 • 100 poäng 100 badge 2x thumb
hej
jag skulle vilja veta vad jag hittar hyrning av maskiner när jag skall bokföra en faktura
Foto på Germund Sellgren

Germund Sellgren

 • 80 poäng 75 badge 2x thumb
Hur bokföra en intäkt
Foto på Sofia Johansson

Sofia Johansson, Moderator

 • 5,544 poäng 5k badge 2x thumb
Hej!

Tack för er feedback :) Gällande era bokföringsfrågor är ni välkomna att skapa en ny tråd om ni inte hittat svaret redan.   

Ha det gott! 
/Sofia 
Foto på Khedron Wilk

Khedron Wilk, Champion

 • 16,034 poäng 10k badge 2x thumb
Nu kommer jag låta som en riktig surkart och jag ber om ursäkt för det men... :-)

Vera är säkert bra men jag skulle gärna slippa få ständiga påminnelser om henne. Jag vet att hon existerar, jag förstår att vi alla behöver få hjälp att komma ihåg saker ibland men dessa upprepade påminnelser inne i eEkonomi blir kontraproduktiva.

För mig som användare så är en röd markering vid frågetecknet uppe i översta menyraden = att det finns en nyhet värd att läsa, som tex programnyheter. Vera har jag redan läst om X antal gånger så det är inte värt att läsa om längre. Kanske bättre ni bakar in information om Veras existens i hjälpsystemet på annat sätt.


"Det är inte du Vera, det är jag, men vi kan inte fortsätta såhär." :-)


Tillägg: Kom att tänka på att påminnelsen om Vera kanske är cookie-baserad och dyker upp på nytt om rensar sin webläsares cookies. Om det är så får jag i viss mån skylla mig själv.
(Redigerad)
Foto på Sofia Johansson

Sofia Johansson, Moderator

 • 5,470 poäng 5k badge 2x thumb
Hej!

Stort tack för din feedback och att du tog dig tid att framföra dina synpunkter! :)


Ja, vi har nog utnyttjat notis-funktionen lite för flitigt för att marknadsföra Vera, så bra att du säger ifrån. Hon är så pass ny att vi inte fått in henne i hjälpdelen än, men det är planen framåt att hon ska få sin egen yta där. Jag lovar att se över rutinerna för hur påminnelserna används idag med Vera. Vet att vi hade en specifik påminnelse tänd över påskhelgen och att en ny tändes idag, så det upplevs såklart ganska tjatigt. Ber om ursäkt för det!


Om du testat Vera blir vi jätteglada om du vill lämna feedback kring den upplevelsen också, om det fungerade bra eller dåligt och om du har förslag på vad hon skulle kunna hjälpa till med mer.


Tack igen och ha en fin dag!

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.