Importera paketartiklar från Tid till Administration

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • Inte planerade
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Det måste ju gå att importera paketartiklar från Visma tid till Visma Administration, annars är det ju helt kört för oss som använder den typen av import att arbeta smidigt med artiklar som består av många smådelar.

T.ex Har sålt en Larmbygel till ett företag, denna larmbygel består av 8 delar som har egna artikelnr i Tid.
Om vi gör som det fungerar nu kommer det då inte att kunna stå larmbygel på fakturan utan bara antal av alla artiklarna som registreras i Visma tid, och det blir mycket mer jobb för de som bygger den att rapportera alla artiklarna på dessa paketartiklar.

Så som en Ide och självklarhet borde det gå att importera dessa från Tid till administration då hela meningen med paketartiklar och importering blir meningslös då den som monterar en paketartikel måste göra utlägg för alla delarna i artikeln, och den som gör fakturan sedan får ta bort alla artiklarna igen för att det skall stå i detta fall Larmbygel på fakturan, och sedan kommer problemet med spårning i visma tid, där vi kollar utlägg för att se om det är fakturerat, och är det då en som monterar många olika paketartiklar på en dag kommer det inte att gå att särskilja på alla utlägg om just en t.ex Larmbygel är utläggsregistrerad och fakturerad eller inte.
Foto på Iteda It och Media

Iteda It och Media

  • 152 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 1
Foto på Iteda It och Media

Iteda It och Media

  • 152 poäng 100 badge 2x thumb
Och som tillägg såg jag nu att det blir ju även fel på priset då det är ett paketpris om det säljs som i fallet ovan som en Larmbygel, vilket blir fel om man importerar varje artikel för sig, så då måste man ändå ändra på fakturan för att det ska bli rätt...
Foto på Fredric Broad

Fredric Broad, Moderator

  • 2,754 poäng 2k badge 2x thumb
Hej!

Nej det går inte att få över artiklar ifrån Visma Tid så att dessa slås samman och blir en paketartikel i Administration så som jag tror att du vill. Jag tar det vidare som ett önskemål till våra programutvecklare.

/Fredric
(Redigerad)

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.