Integration med SumUp - eEkonomi

  • 3
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • Inte planerade
Snyggt jobbat!

Kul att det kommer fler och bra uppdateringar på eEkonomi.

Vi körde iZettle i ca. 2 år på firman med flera enheter från dem i butik och verkstad. Vi övergick däremot till SumUp eftersom de tog en betydligt mindre avgift än vad iZettle gjorde. Dessutom hade vi mycket hårdvaruproblem med iZettle och hittills under ca. 1 års användning av SumUp inga problem alls.

Detta misstänker jag innebär att alltfler nuvarande iZettleanvändare som oss kommer att övergå till SumUp och att alltfler användare med traditionella kortmaskiner kommer att ersätta de med SumUp eftersom det är så mycket smidigare och billigare.

Det vore fantastiskt bra om ni kunde etablera liknande integration för SumUp. Det skulle underlätta mycket för oss och bli ännu ett försäljningsargument för potentiella kunder att välja eEkonomi framför annat.

Mvh
Arash

Notera - Den här konversationen skapades från ett svar på: Få in iZettle betalningar per automatik - eEkonomi.
Foto på Arash

Arash

  • 1,694 poäng 1k badge 2x thumb

Publicerades för 3 år sedan

  • 3
Foto på Lovisa Dacke

Lovisa Dacke, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

  • 24,048 poäng 20k badge 2x thumb
Hej Arash! 

Vad roligt att du tycker att vi levererat bra uppdateringar utav Visma eEkonomi - Det är alltid lika härligt att höra :)

I dagsläget har vi inga planer på att skapa en liknande integration med SumUp som vi har med iZettle. Jag förstår att detta hade varit väldigt smidigt för dig och våra andra kunder som eventuellt använder sig utav SumUp. 

Din idé är väldigt ny här på forumet så vi kommer hålla ett öga på den för att se om det är många användare som skulle vara hjälpta av en integration med SumUp. Vi rekommenderar därför alla användare som har samma önskemål att antingen rösta på tråden eller skriva en kommentar.

Vi uppdaterar självklart tråden om en ändring blir aktuell.

Ha en fin fredag!

/Lovisa
Foto på Ahlstrand

Ahlstrand

  • 60 poäng
hej
Söker också integration med SumUp, vore en efterlängtad koppling