Kan inte ändra start- och slutdatum i efter första sidan.

 • 0
 • 1
 • Fråga
 • Uppdaterades för 2 år sedan
 • Besvarad
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej!

Jag kan inte ändra slutdatum på en påbörjad reseräkning efter att jag lämnat första sidan. Kan komma tillbaka och se vad det står men rutorna för datum är gråa.

Bakgrund: Jag skrev in fel in fel datum på en reseräkning och skickade in den. Märkte efteråt att det inte stämde och frågade ekonomiansvarig vad jag skulle göra. ekonomiansvarig kunde inte göra något men föreslog att jag skulle ta bort reseräkningen och göra en ny istället. Ta bort kunde jag inte göra men satte igång med att skriva en ny. Den här gången var jag extra noggrann med datumen och dubbelkollade både på första sidan och såg till att det såg rätt ut med antalet dagar på traktamendesidan. Tyvärr verkar Visma på egen hand ha ändrat datumet för när jag stängde ner reseräkningen och gick ut till startsidan igen var det fel datum även på den nya reseräkningen. Datumet står som 12:e till 16:e på båda men borde varit 12:e till 15:e den andra.

Jag vill gärna unvika att skriva om hela reseräkningen igen ännu en gång, särskilt då det verkar blir fel i vilket fall utan att jag klantar till det på min sida. Hur löser jag detta?
Foto på Hugo Spook

Hugo Spook

 • 80 poäng 75 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

 • 0
 • 1
Foto på Cecilia Towner

Cecilia Towner, Moderator

 • 10,206 poäng 10k badge 2x thumb
Hej Hugo,

Har en följdfråga. Är det möjligtvis så att du har markerat Resa utrikes istället för inrikes på under resmål? 
Om resan innehåller gränsövergångar kan inte resans tider ändras nämligen.

Om det inte är så hos dig vill jag nog ändå att vi ska titta på det tillsammans och ber dig att kontakta supporten på telefon 0470 - 70  62 00 eller via chatten


/Cecilia
Foto på Hugo Spook

Hugo Spook

 • 80 poäng 75 badge 2x thumb
Hej!

Jag ber om ursäkta för det sena svaret. Jo, det är en utlandsresa dett gäller. Hur skall jag gå tillväga isåfall? :)

/Hugo
Foto på Theodor Ahlström

Theodor Ahlström, Moderator

 • 5,194 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Hugo, 


Precis som Cecilia skriver ovan så kan inte datumen eller tiderna ändras i efterhand om det är så att resan innehåller gränsövergångar. Om du på fliken Utrikes skulle ta bort gränsövergången så kommer du åt att ändra tiderna på fliken Resmål.


Det låter märkligt att tiderna skulle ändras av sig själva. Du kan testa att ta bort gränsövergången för att komma åt att ändra tiderna för Resmålet. Om du inte har angett någon gränsövergång men att du ändå inte kommer åt att ändra tiderna så är det nog enklare om du kontaktar oss på supporten så att vi kan kika vidare på det. Du kan ringa in till telefonen på 0470-70 62 00 eller skriva till oss på chatten.


Ha en fin dag! 
/Theodor
(Redigerad)

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.