Kan inte söka efter företag i Leverantörsregister vid nyregistrering

  • 1
  • Problem
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • Löst
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

När jag lägger upp (försöker) ett nytt företag skriver jag organisationsnum,ret och väljer att söka upp resten. Istället för att uppgifterna fylls i blir det ett felmeddelande nu
Foto på Lentzit

Lentzit

  • 3,468 poäng 3k badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 1
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Content Producer - Löneområdet

  • 94,218 poäng 50k badge 2x thumb
Hej!
Jag sitter hemma just nu men vi håller på med en uppdatering av Visma Kreditupplysning som jag är 90% säker används för att hämta uppgifterna.
Uppdateringen är klar klockan 07.00 imorgon så jag hoppas att du har tålamod! Om det inte fungerar för dig imorgon eller om jag har fel så hörs vi här i tråden!
Hojta till om du vill att jag ska dubbelkolla detta med någon av mina kollegor!
/anna
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Content Producer - Löneområdet

  • 94,218 poäng 50k badge 2x thumb
Hej!

Det blev lite problem vid uppdateringen av Visma Kreditupplysning så det verkar som att det inte fungerar för alla användare. Vi utreder och jobbar på en lösning!
/Anna
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Content Producer - Löneområdet

  • 94,218 poäng 50k badge 2x thumb
Detta ska vara löst nu så allt ska funka som det ska! Återkoppla annars! /Anna

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.