Komplettering med export av kundregister - eEkonomi

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 3 månader sedan
  • (Redigerad)
Jag behöver kunna se i min export av kundregister om det är kunder som har betalt en faktura eller bara fått offert. Därför önskar jag att ni lägger till senaste fakturerade datum i csv filen som kommer vid export av kundregister.

Eller har ni någon bättre idé på hur jag kan lösa detta? I dag måste jag exportera hela kundregistret och sedan manuellt klicka igenom sida efter sida för att ta bort raderna ur csv dokumentet, vilket börjar ta timmar.
Foto på tomi_b

tomi_b

  • 210 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 9 månader sedan

  • 1
Foto på Theodor Ahlström

Theodor Ahlström, Moderator

  • 5,194 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Tomi_b,


Tack för att du tar dig tid att skriva på forumet.


Är det datumet för när det senast registrerades en betalning på en faktura som du ställt ut till en kund eller är det själva fakturadatumet som du vill få med i en kolumn i exporten?


Under Bokföring - Rapporter - finns rapporten Kundreskontralista. Skulle den rapporten kunna hjälpa dig på vägen? Där får du ut en rapport över alla kunder samt senaste fakturan skapad till denne kund.


Tänker om det är så att du vill ha denna funktionen med att se senaste fakturadatum för dina kunder i exporten av kundregister eller om du även önskar det som en slags utskrift i programmet?


Jag kommer att lyfta ditt önskemål till vår utvecklingsavdelning, andra användare som önskar samma funktion får gärna rösta eller kommentera i tråden.


Ha en fin dag!
/Theodor
Foto på tomi_b

tomi_b

  • 210 poäng 100 badge 2x thumb
Hej,

Verkar som om mitt svar aldrig dök upp här. Jag är såklart fortfarande beroende av denna funktionen. 

Jag måste veta om det är en kund som har fått en faktura, inte om de har betalt. Det är helt irrelevant då vissa inte betalar men jag måste fortfarande veta om vi har utfört ett arbete hos dem. Dessa kunduppgifter skickas sedan som en undersökning där vi begär in omdöme på arbetet vi utfört. Därav det kritiska med att vi måste veta om de har fått en faktura eller inte.

Annars så vore det fint om ni startade något samarbete med Reco och de andra liknande företagen där man kan skicka kunddata för att hämta in omdömen.