Ändring vid ny version - Koncern

  • 0
  • 1
  • Fråga
  • Uppdaterades för 1 år sedan
  • Besvarad
  • (Redigerad)
Hej! Jag skulle vilja börjar att jobbar i koncernprogrammet per 2017-12-31 med Version 2017.0, finns allt det jag gjort där då kvar när jag sedan gör den kommande uppdateringen?
Foto på Maria

Maria

  • 120 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

  • 0
  • 1
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Community Manager

  • 88,884 poäng 50k badge 2x thumb
Hej!
Ja allt finns kvar, när det kommer en ny version och du öppnar ett bokslut skapat i en äldre version får du välja att konvertera bokslutet till den nya versionen och all information som du har lagt in finns då kvar.

/Anna