Kontoanalys - Administration

  • 0
  • 1
  • Fråga
  • Uppdaterades för 3 veckor sedan
  • Besvarad
  • (Redigerad)
Jag väljer ett konto i kontoplanen och visar på skärmen men dess konteringar.
Jag dubbelklickar på en kontering och kommer till den verifikation och rad som konteringen avser. Jag väljer ta bort (stryker) raden i verifikationen och bokför den på ett helt annat konto.
När jag går tillbaka till fönstret med kontot och konteringarna, ligger den borttagna raden kvar där. Gör jag ytterligare några ändringar likadant, ligger de flesta konteringarna kvar på kontot, trots strykningar i verifikationerna. För att få fönstret med kontot uppdaterat måste jag t ex bläddra till annat konto och sen tillbaka. Då är de ändrade konteringarna borta.
Detta måste ju vara ett programfel?
Foto på 652727

652727

  • 70 poäng

Publicerades för 3 veckor sedan

  • 0
  • 1
Foto på Davor P

Davor P, Champion

  • 26,832 poäng 20k badge 2x thumb
Dina uppdateringar synd först efter du klickar på LISTLÄGE och sen tillbaka på det aktuelle kontot.

Jag tror att du skall kunna få till detta genom att trycka på CTRL + L två gånger.

Ett annat alternativ är att klicka på UPPDATERA ikonen.

//Davor P