Köpa en funktion - Visma Webshop

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 11 månader sedan
  • Inte planerade
  • (Redigerad)
Hej ! Eftersom det verkar vara svårt att få det man önskar undrar jag om man kan betala för att få det gjort? Jag valde ert programm och är nu fast vilket inte hade vart ett problem om man kunde få lite av det man önskar fanns. Hade ni kunnat erbjuda ett pris för det man önskar ? Jag hade (eftersom jag är fast) kunnat erbjuda 10 000;- om jag exempelvis kunde få mitt önskemål om att kunna lämna önskemål till artikeln i webshopen när beställer? Jag menar , det bör räcka till 20timmars arbetstid för en programerare vilket bör räcka för en sådan simpel sak. Jag betalar 10k till för att få swish intigrerat i webshop men det kan jag förstå om det kostar lite mer men det bör finnas många fler än jag som vill ha det!Mvh Felix
Foto på Felix Hermansson

Felix Hermansson

  • 1,516 poäng 1k badge 2x thumb
  • förhoppningsfull med underton av besvikelse

Publicerades för 2 år sedan

  • 1
Foto på Robin Melldén

Robin Melldén, Team Manager

  • 3,084 poäng 3k badge 2x thumb
Officiellt svar
Hej! 

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till er för att ni kommer med bra önskemål och idéer till produkten. Som svar på er fråga, nej vi gör standardiserade program och det finns ingen möjlighet att betala för specifika önskemål. 

När vi kollar igenom alla önskemål för att planera utvecklingen så är det många tankar och synpunkter att ta hänsyn till för att prioritera på bästa möjliga sätt. Ni kan läsa mer om detta i Gunillas tråd "Dina idéer är viktiga för oss":
https://forum.vismaspcs.se/visma_spcs/topics/dina-ideer-ar-viktiga-for-oss-nknycmd1ca9eq 

För att ge er en liten hint av vad vi jobbar på just nu så är det framförallt SSL-certifiering, som har varit ett stort önskemål från er kunder och som ni kan läsa mer om i tråden “SSL Certifiering”:

 https://forum.vismaspcs.se/visma_spcs/topics/sll-certifiering

 Jag kan inte ännu framföra något specifikt datum om när vi kan leverera detta men jag vill ändå ge er en liten hint om vad som pågår just nu.

Jag vill återigen tacka er för att ni tar er tiden att framföra era önskemål. Och jag hoppas att vi under hösten kommer kunna hålla er mer uppdaterade om vad som pågår i utvecklingsprocessen. 

Ha en trevlig dag

//Robin
(Redigerad)