Kostnadsställe i scanner-appen

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • Under bevakning
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Scanner-appen
Jag använder Visma eEkonomi och scanner-appen för kvitton. Jag saknar en central funktion i appen. När jag har skannat ett kvitto så läser appen av all relevant information och lägger in vilket är bra men jag skulle vilja att man kan välja olika konteringsmallar/kostnadskonton direkt i appen. Typ som en rullgardin med de fördefinerade konton som jag har skapat. Som det är nu så skickas kvittot e-ekonomi och sedan måste min bokföringsbyrån manuellt klicka upp bilden och kontera kvittot. Min bokföring har blivit dyrare sedan jag började mer visma e-ekonomi i jämförelse med när jag kom in med fysiska underlag. Jag har en kollega som har WINT och har även funderat på Mr. Shoebox eller skovik där denna funktion finns såvida det inte är något som ligger i er pipeline? I sådant fall när? 

Med vänlig hälsning, Patrick Wahlberg
Foto på Patrick

Patrick

  • 130 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 1
Foto på Henrik Ninov

Henrik Ninov, Fd Produktansvarig - Visma Scanner & Visma Manager

  • 630 poäng 500 badge 2x thumb
Hej Patrick

Vi är medvetna om att det finns en efterfrågan kring det du beskriver och jag är väldigt tacksam för att du lyfter frågan här. 
För tillfället håller vi på att utvärdera om vi bör lägga till bland annat kostnadsställe och typ av utlägg för eEkonomi. Jag kan inte ge dig svar på när detta kan komma att ske, men jag hoppas att jag kan ge dig mer information framöver. 

Mvh
Henrik Ninov
Foto på John LeBlanc

John LeBlanc

  • 364 poäng 250 badge 2x thumb
Hej!

Jag har ju inte samma starka behov som Patrick, men kan hålla med att denna funktion skulle vara ytligare en förenkling att hantering/kontering av kvitton. Faktura kan ju vara lite svårare men även där skulle ett val vara möjligt.

 
Jag skulle kunna föreställa mig att funktionaliteten skulle fungera med en fördefinierad lista med "Kostnadstyp" och sen konto kopplat. Sen kan valet "Manuellt" vara tillgängligt om det måste till fler konton etc.

Mvh
John
Foto på Patrick

Patrick

  • 130 poäng 100 badge 2x thumb
Hej Henrik, 

Tack för ditt svar. Jag hoppas att den funktionen kommer snart då det känns lite som man stupar på mållinjen som det är idag. Appen är verkligen bra, enkel och tydlig men nyckeln är ju att bokföra kvittot direkt i telefonen. Det kräver dock att man kan skapa fördefinerade konteringsmallar i eEkonomi vilket man inte verkar kunna. Ert GUI är snyggt men när det gäller detta hoppas jag att ni prioriterar det. Kan du ge någon tidsram mellan tumme och pekfinger? Står det på en åtgärdslista som verkligen betas av? I annat fall känns det som att det kommer att dröja lång tid. 

Tack för bra service!

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.