Lägga personer i medarbetargrupper Visma Tid

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • Inte planerade
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej,

Vi har anställda som har olika priser beroende på vilket projekt vi arbetar med. Ibland är en person ansvarig på ett projekt men endast medverkande på ett annat. Det gör det problematiskt när man vill skapa prislistor i systemet. Där kan jag endast välja ett specifikt pris per medarbetare eller medarbetargrupp. Det borde vara möjligt att när man satt pris per medarbetargrupp (ex. ansvarig, handläggare, medverkande) kunna lägga in vilka personer som ska ingå i respektive medarbetargrupp. Ex. Anna, Johan och Emma ska ingå i Ansvarig på denna prislista, och Stefan och Lina ska ingå i handläggare på detta projekt. Det skulle göra att vi kan skapa prislistor till våra kunder istället för att sätta pris per medarbetare på VARJE projekt.
Foto på MikaH

MikaH

  • 510 poäng 500 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 1
Foto på Lisa Skandevall

Lisa Skandevall, Fd Moderator

  • 740 poäng 500 badge 2x thumb
Hej MikaH. 

Som det ser ut i dagsläget så kan du endast ha en medarbetargrupp per medarbetare, vilken ställs in på medarbetaren under Register - Medarbetare i programmet. Om jag förstår dig rätt så varierar dessa kategorier för medarbetarna beroende på vilket projekt det gäller och blir inte riktigt användbart för dig när det kommer till prissättning. I dagsläget är det nog enklast att du anger priserna per medarbetare istället men jag kommer ta vidare dina synpunkter som önskemål till ansvariga för programmet. 

Tack för dina synpunkter och ha en fortsatt bra dag! 

/ Lisa
Foto på Susanne Friman

Susanne Friman, Produktansvarig - Visma Administration, Visma Förening, Visma Fakturering, Visma Webbfakturering, Visma Tid, Visma Compact

  • 2,430 poäng 2k badge 2x thumb
Hej MikaH,

Det här är inget vi planerar att ändra just nu, men om det är fler med dig som har det här behovet gilla gärna förslaget med +1 knappen.

/Susanne
Foto på Margreth

Margreth

  • 204 poäng 100 badge 2x thumb
Hej
Vi skulle vilja ha en funktion där det går att skicka över fakturaunderlag till visma administration inklusive moms. Vi vill fakturera våra privatkunder inkl.moms och våra företagskunder exkl. moms. Nu måste jag skicka över allt exkl.moms och det framgår inte mer än i slutet att moms tillkommer. Jag skulle vilja ha priset på artikelraden inkl. moms också. Fattar inte hur jag skall nå fram med detta önskemål eller om någon kan hjälpa mig. Skriv isåfall till abis.kontor@gmail.com
/Johan

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.