Länkar i notifiering till bankkonton -eEkonomi

 • 1
 • Idé
 • Uppdaterades för 2 år sedan
 • Inte planerade
 • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Får vid inloggning t.ex. följande notifieringar:
Företagskonto har 1 ej bokförda bankhändelser.
Företagskonto 2 har 14 ej bokförda bankhändelser.

Klickar man på länken för kontonamnet så kommer man dels felaktigt till sidan där man skall behöva manuellt välja vilket konto man vill jobba med samt att då kommer man till aktuell månad.

Rimligtvis bör man komma till rätt konto och till den månad där äldst omatchad händelse finns.

(Det senare kan dock bli ett problem pga övriga buggar med att man inte kan matcha eller rensa bankhändelser vid bankkoppling.)
Foto på JohanH

JohanH

 • 2,196 poäng 2k badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

 • 1
Foto på Nellie Karlsson

Nellie Karlsson, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

 • 22,370 poäng 20k badge 2x thumb
Hej Johan!

Tack för att du hör av dig. Jag förstår problematiken och självklart vill vi hela tiden förbättra programmet så det blir lättare att arbeta i. 
Vi kommer kontrollera detta och vi återkopplar här i tråden igen när vi har mer information. 

Ha en fortsatt bra dag!
/Nellie 
Foto på Lovisa Dacke

Lovisa Dacke, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

 • 24,068 poäng 20k badge 2x thumb
Hej Johan!

Precis som min kollega Nellie skrev igår så vill vi självklart förbättra programmet så att det blir smidigare att använda :) 

Detta är ett bra förbättringsförslag gällande att eEkonomi ska hjälpa till hela vägen och välja konto samt föreslå rätt flik men i dagsläget fungerar inte programmet på det viset.

Vi tar det med oss som ett förbättringsförslag och rekommenderar alla användare som har samma önskemål att gå in och rösta på tråden eller skriva en kommentar.

Ha en fin dag!

/Lovisa 
Foto på JohanH

JohanH

 • 2,196 poäng 2k badge 2x thumb
Tröttsamt jag rapporterade en bug inte ett förbättringsförslag. Allt vi rapporterar kan ju inte hela tiden bli förbättringsförslag som skjuts på framtiden, vet precis hur det här kommer sluta tyvärr..... 

Någon gång måste ni väl anse att det är fel i programmet, gör som övriga ger upp i att ens försöka rapportera mer fel här.

(Generell kommentar inte begränsad till denna tråd)
Foto på Lovisa Dacke

Lovisa Dacke, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

 • 24,068 poäng 20k badge 2x thumb
Hej Johan! 

Vad tråkigt att du inte är nöjd med hur vi hanterar buggar och förbättringsförslag i dagsläget, så vill vi såklart inte ha det. 

Jag vill börja med att säga att jag håller helt med dig, det hade varit betydligt bättre om eEkonomi hade "länkat" dig till rätt konto och rätt flik direkt istället för att du nu behöver göra det manuellt :) 
Vi hade gärna infört precis alla förbättringsförslag som finns på en och samma gång - men det går tyvärr inte. Därför behöver vi prioritera och klassificera trådar här på forumet som antingen "Problem" (buggar) eller "Idéer" (förbättringsförslag). 

Det vi klassar som en bugg, och därmed sätter som Problem här i forumet, är när Visma eEkonomi inte beter sig så som det var tänkt när funktionen infördes. Buggar vill vi lösa så snabbt det bara går i och med att det är en felaktighet i programmet. 
Det vi klassar som förbättringsförslag/idé, och därmed sätter som Idé här i forumet, är när Visma eEkonomi beter sig som det var tänkt men det finns förbättringsåtgärder att göra för att göra funktionen ännu lite bättre.

För att läsa lite mer om hur vi tänker kring idéer rekommenderar jag att du kikar på foruminlägget "Dina idéer är viktiga för oss!".

Jag hoppas att ovanstående gör det lite tydligare hur vi arbetar med Idé/Problem här i forumet.

Ha en fin dag!

/Lovisa
Foto på JohanH

JohanH

 • 2,196 poäng 2k badge 2x thumb
Med risk för att det blir väldigt OT här så förstår jag självklart att allt inte kan genomföras på en gång och att ni måste prioritera men det var i denna tråd som vårt tålamod tog slut. Vi har ju andra buggar... förlåt förslag där ute som har varit öppna i 4år men vi har självklart också rapporterat saker som ni infört.

Det är väldigt lätt att säga att det är som det var tänkt därför har vi inga problem, vi som kunder har ju noll insyn i er spec så vi kan ju inte bedöma hur det ligger till. Men har ni internt beställt en funktion där man får upp en länk med ett specifikt kontonamn och när man klickar på den så kommer man till en dropdown där man skall välja konto då kan vi som användare också bekräfta att funktionen blev precis som ni tänkt/beställt.

Nu behandlar just denna tråd en struntsak, typiskt något som vi och säkert många andra inte ens orkar logga in här för att rapportera därför blir man frustrerad när man väl lägger vår tid som kunder på detta det är helt enkelt inte värt det för oss. 

Vi upplever att ni var betydligt mer lyhörda och agila för ett antal år sedan när inflödet av nya prenumeranter var kritiskt, nu kanske fokus ligger på utflödet...

Inget personligt Lovisa, önskar dig en trevlig helg.
 
/Johan

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.