Leverantörsbetalningar via fil - eEkonomi

  • 3
  • Idé
  • Uppdaterades för 1 år sedan
  • (Redigerad)
Sammanslagen

Den här konversationen har slagits ihop med en annan. Se huvudkonversationen: Underlag till betalfil - eEkonomi

Saknar att kunna spara ner en lista över de leverantörsbetalningar som skickas via fil där en sammanställning över totalen syns för filen som skickas
Foto på Cecilia

Cecilia

  • 294 poäng 250 badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

  • 3
Foto på Fanny Örnberg

Fanny Örnberg, Moderator

  • 3,924 poäng 3k badge 2x thumb
Hej Cecilia,

Om du arbetar i eEkonomi så kan du gå in under Inställningar - Import och export - Skapa betalningsfil för leverantörsfakturor (LB-fil) och sedan trycka på sändningsnumret för att få fram vilka leverantörsfakturor som ingick i den skapade filen samt beloppet på dessa.

Men du menar alltså att du vill kunna ta ut en liknande sammanställning som denna samt att totalbeloppet står sammanställt? Vill du då ta ut det som en rapport så du kan spara som pdf? Ska det vara för alla skapade LB-filer i programmet eller en i taget? Förklara gärna lite mer om hur du tänker att den önskade funktionen ska se ut och fungera så kan vi lägga vidare det som en idé.

/Fanny
Foto på Cecilia

Cecilia

  • 294 poäng 250 badge 2x thumb
Hej Fanny,

Ja den funktionen har jag koll på! :)
Men jag hade önskat att kunna spara ner exempelvis en pdf fil där sammanställningen för hela filen står inkl. totalbelopp (precis som i administration) och gärna om det hade varit sorterat på betaldatum med en summering per dag hade också varit toppen. 
Foto på Annica

Annica, Champion

  • 4,968 poäng 4k badge 2x thumb
Jag tycker det skulle vara suveränt att få en totalsumma i exportbilden för de fakturor man bockat för, för att snabbt kunna se hur stort totalbeloppet blir som man kommer att skicka. Ungefär som det blir i Administration när man väljer vilka fakturor man ska skicka i en fil. Man kanske inte vill skicka iväg alla fakturor på en gång, utan upp till ett visst belopp.

/Annica
Foto på Fanny Örnberg

Fanny Örnberg, Moderator

  • 3,924 poäng 3k badge 2x thumb
Hej Annica,

Jag kommer göra din tråd som en egen först för att sedan slå ihop den med en redan befintlig tråd som täcker samma önskemål. På detta sätt kan vi enklare samla alla tankar om detta på ett och samma ställe.

Ha en fin dag,
Fanny

Du hittar den nya konversationen här: Idé om LB-fil översikt

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.