Se ATF-saldo/ackumulerade saldon - Mitt Lönebesked

 • 1
 • Idé
 • Uppdaterades för 1 vecka sedan
 • (Redigerad)
Jag har precis testkört Mitt Lönebesked på en av våra anställd och upptäckt att i appen kan man inte se ATF-saldot eller ackumulerade saldon vilket inte är bra då man vill ha en överskådlig blick när du öppnar sista lönespecen. Av supportchatten fick jag veta att ATF-saldot kommer men att det inte går att se de ackumulerade värderna på totalt intjänat under året, i appen vilket jag tycker måste åtgärdas pronto då det är svårt att motivera förändringar när det blir försämringar. Så snälla, se till att lösa det här snabbt vilket egentligen inte borde vara raketforskning då kompsaldon finns och semesterdagar finns....
Foto på Marita Nilsson

Marita Nilsson

 • 80 poäng 75 badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

 • 1
Foto på AccountantfromHell_singland

AccountantfromHell_singland, Champion

 • 26,900 poäng 20k badge 2x thumb
Det jag sett av infon i appen är väl att den är rätt bedrövlig. Innehåller inte alls samma info som ett vanligt lönebesked vilket är märkligt. Hoppas verkligen att man inte tar bort möjligheten till att maila lönebesked då det fortfarande kommer att vara tillåtet om man skriver avtal....
Foto på Marita Nilsson

Marita Nilsson

 • 80 poäng 75 badge 2x thumb

Utvecklar man en produkt så borde man göra den färdig. Nu tycker jag att det blir en paniklösning inför GDPR som inte motsvarar den tidigare lösningen och egentligen har man inget val utan blir "tvingad" att nyttja denna lösning. Visst, vi kan gå tillbaka till att skriva ut lönespecar och det är okej om man har 20-25 anställda men sen blir ju inte det heller hållbart. Varför tittade man inte på en typ Kivra-lösning istället för att göra en lösning som inte lever upp till förväntningen? Dessutom kommer detta kostar 3 kr per lönespec i september och det är vä småpengar i sammanhanget MEN då förväntar jag mig att jag får en lösning som är minst lika bra som den tidigare, inte en försämring.

Foto på Heka1612

Heka1612

 • 112 poäng 100 badge 2x thumb

Vi har precis övergått till att skicka våra lönebesked per Mitt Lönebesked och det funkade riktigt bra. Har dock fått några förfrågningar om varför man inte ser alla uppgifterna i appen eller på webben, som man tidigare sett på lönebeskedet. Till ex Totalt i år rutan med info om årets totaler. Många vill kunna se det och hålla koll. Likaså Skatt beräknad på fältet. Detta bör läggas till snarast, så det inte blir sämre för de anställda att hålla koll. Hittills har vi fått mycket positivt om förfarandet, men det saknas som sagt några detaljer som enkelt borde kunna lösas. Ser också att flera nämner 3 kr per lönespec, men i infobladet jag tog ut står att det är en kostnadsfri tjänst. Vad stämmer?


Foto på Jesper Fogelström

Jesper Fogelström, Application Specialist Lön/Lön Anställd/Resa&utlägg

 • 6,868 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Marita! 
Det är som du skriver att atf saldot inte visas just nu utan vi jobbar fortfarande på en lösning för detta. 
Jag återkommer så fort jag vet mer kring frågan. 

// Jesper
Foto på Jesper Fogelström

Jesper Fogelström, Application Specialist Lön/Lön Anställd/Resa&utlägg

 • 6,868 poäng 5k badge 2x thumb
Hej! 

Uppdatering i tråden, inom en snar framtid kommer vi lansera Kivra och då kommer man kunna se ackumulerade värden så som skatt och lön. 

Vänligen 
Jesper