Ny version av Visma Bokslut 2019.11

  • 1
  • Tillkännagivande
  • Uppdaterades för 7 månader sedan
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Nu kan du uppdatera till version 2019.11 via Visma Update som du når när du går in i ditt program. Du får en fråga om du vill uppdatera till senaste version. Du kan även välja Hjälp - Uppdatera programversion när du är inne i programmet.

Nyheter i versionen

Digital inlämning av din årsredovisning
Programmet är nu anpassat för att du ska kunna lämna in din årsredovisningdigitalt till Bolagsverket. Detta gäller för dig som har ett mindre aktiebolag och som följer regelverket K2 utan revisor.

Nya dokument enligt Rex
I den här versionen har två nya rapporter tillkommit, Rapport om redovisningen för en period och Rapport om årsredovisningen. Dessutom är mindre uppdateringar enligt Rex gjorda i programmet.

Bilagor
Bilagan Upplupen avkastningsskatt på pensionskostnader är uppdaterad med procentsatser vad gäller Svensk kapitalförsäkring samt Utländsk kapitalförsäkring.

Läs mer i Versionsnyheterna »

Om du har serviceavtal - Ladda ner versionen!

Om du vill förnya ditt serviceavtal och på så sätt får tillgång till support och den senaste versionen, är du välkommen att ringa oss på 0470 - 70 62 50 eller mejla avtal.spcs@visma.com

Har du frågor, stöter på problem eller bara vill berömma vår utvecklingsavdelning? Tveka inte att dela med dig här i forumet!
Foto på Andreas Palmay

Andreas Palmay, Application Specialist Visma Online

  • 2,832 poäng 2k badge 2x thumb

Publicerades för 7 månader sedan

  • 1

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.