Nya användningsvilkor - Påverkan Visma Advisor Connect

  • 0
  • 2
  • Artikel
  • Uppdaterades för 1 år sedan
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej,

GDPR är en vecka bort och som alla andra bolag som behandlar personuppgifter gör även vi på Visma Spcs anpassningar i våra användningsvillkor. Under nästa vecka kommer vi uppdatera villkoren för vår inloggningsplattform och våra internettjänster. För dig som startar Visma Advisor via inloggningen på mina tjänster är det egentligen inga konstigheter utan när ni går till vismaspcs.se - Mina tjänster - Logga in, så kommer ni mötas av den här rutanKlicka på Okej, jag har läst och ni kommer till mina tjänster och kan klicka på ikonen för Advisor. Skulle ni inte klicka på Okej, jag har läst kommer ni inte kommer till Visma Advisor, skulle ni råka stänga ner rutan, är det bara gå tillbaka igen vi Mina tjänster och klicka på Okej, jag har läst.

För dig som normalt sätt startar Visma Advisor - Via Visma Advisor Connect
Vi har idag en funktion i Visma Advisor Connect, där du via Arkiv - Starta Visma Advisor, kan ta dig till just Visma Advisor. Den funktionen kommer finnas kvar även efter 25 maj. Däremot är det som så att när vi lagt ut det ny användarvillkoret kommer du behöva starta Visma Advisor via Mina tjänster en gång. Detta med anledning av att du ska bekräfta att du läst användarvillkoren. via att klicka på Okej, jag har läst och efter det klicka på ikonen för Visma Advisor på Mina tjänster och då få godkänna avtalet för tjänsten Visma Advisor (användarvillkoret för Visma Advisor läggs ut 24/5 och behöver göras av en endast en person på byrån)

Skulle du starta Visma Advisor, via Visma Advisor Connect utan att minst en person på byrån klickat på ikonen för Visma Advisor och godkänt det nya avtalet kommer du mötas av ett meddelande - "Inloggningen mot valt företag misslyckade. Detta kan bland annat bero på att företaget inte har tillgång till tjänsten eller att avtalet på Visma Advisor inte är godkänt." 

Får du meddelandet - gå till vismaspcs.se - Mina tjänster - Logga in - och klicka dig hela vägen in i Advisor via ikonen. Nästa gång kan du sen om du önskar återgå till att starta Visma Advisor via Visma Advisor Connect.

Du kan läsa mer om allt detta på sidan https://vismaspcs.se/support/uppdaterade-avtalsvillkor 

Tack för er tid och ha en fantastisk helg.

/Victor
Foto på Victor Magnusson

Victor Magnusson, Manager Team Onboarding

  • 9,914 poäng 5k badge 2x thumb
  • Confident

Publicerades för 1 år sedan

  • 0
  • 2

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.