Nyheter Visma Advisor - Maj 2018

  • 1
  • Tillkännagivande
  • Uppdaterades för 1 år sedan
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej,

Igår kom flera fina förbättringar i Visma Advisor.

Om vi börjar med Tidregistrering
Här har vi nu adderat en text i fältet för Intern anteckning ifall det är som så att du registrerar frånvaro. Då visas numera en text “Ange ingen känslig information här på grund av GDPR”. Texten försvinner så snart du börjar skriva i rutan och skulle du välja att inte skriva något i fältet, försvinner texten om GDPR så snart du klickar på spara.

Kryssruta för känslig information vid Egna fält
Vi har  förbättrat Egna fält för Kunder och Kontakter genom att lägga till en kryssruta för “Känslig information” under Underhåll – Egna fält – Nytt eget fält. Om fältet du lagt till är avsett för personuppgifter av känsligt slag kan du markera kryssrutan. Inställningen för känsliga uppgifter är möjlig att lägga till som en kolumn i listan för egna fält, så att du enkelt kan filtrera och sortera efter dessa fält.

Du kan också se att fältet innehåller känslig information om du går in på en kund eller kontakt, samt i fältets kolumn i kund- och kontaktlistorna.

Kryssruta under kontakter
Vi har lagt till en kryssruta under Kontakter som gör det möjligt för dig att få koll på vilka kontakter som har medgivit att de är upplagda som kontakter. Det är också möjligt att ange ett datum för godkännandet. Du kan lägga till en kolumn för godkännandet så att du enkelt kan filtrera och sortera efter vilka kontakter som har gett sitt medgivande eller inte.

Här hittar du alla nyheter i Visma Advisor.


Ha en fin tisdag.

/Victor
Foto på Victor Magnusson

Victor Magnusson, Manager Team Onboarding

  • 9,914 poäng 5k badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

  • 1

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.