Nyheter i Visma Webbfakturering

  • 1
  • Tillkännagivande
  • Uppdaterades för 7 år sedan
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Från och med nu finns ytterligare möjligheter för dig som hanterar Rot/Rut-avdrag samt har behov att smidigt registrera kundinbetalningar på nätet!

Arbeta med HUS-avdrag i programmet
Du kan nu skapa fakturor med avdrag för Rot- och Rut-arbete i programmet. När din kund betalt sin andel av fakturan hjälper programmet dig att skapa ansökan till Skatteverket för utbetalning av återstående belopp. Ansökan kan du både skriva ut på papper i form av en PDF eller som en fil du laddar upp till Skatteverket med hjälp av din e-legitimation.

Full koll på inbetalningar
Visma Webbfakturering har en komplett lösning för registrering av kundinbetalningar. Funktionen ger dig möjlighet att notera fakturor som betalda eller delbetalda, göra bortskrivningar eller makuleringar.

Automatisk överföring till din redovisningsbyrå
Om din redovisningsbyrå arbetar med Visma Administration version 5.4 eller senare förs nu också information om inbetalningar över till byråns ekonomiprogram.

Nu har du möjlighet att ange ett förvalt betalsätt, till exempel bankgiro, och kan då direkt i din fakturalista skriva in datumet då fakturan betalades.

Om det rör sig om en delinbetalning, bortskrivning eller annat inbetalningssätt än ditt förvalda, går du istället in på Inbetalningssidan och registreringar uppgifterna där.

Oavsett vilket sätt du väljer förs inbetalningen automatiskt över till din redovisningsbyrå.

TIPS
Tänk på att du kan sortera i fakturalistan, artikellistan och kundlistan i programmet genom att klicka på kolumnrubrikerna. Vill du filtrera urvalet klickar du istället på ”tratten” till höger om kolumnrubriken som visas när du för muspekaren dit.
Foto på Joakim Karlsson

Joakim Karlsson, Fd Produktspecialist Visma Lön

  • 35,320 poäng 20k badge 2x thumb
  • glad

Publicerades för 7 år sedan

  • 1

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.