Nytt i Visma Advisor - Fint avslut på augusti

  • 2
  • Tillkännagivande
  • Uppdaterades för 2 år sedan
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

"Sommaren" tar slut idag och vad passar bättre än en liten avskedspresent i form att leverera lite fina nyheter i Visma Advisor.

Vi har gjort en förbättring för hur du arbetar med dina kunder. Det går numera att växla mellan kunder utan att gå ut till kundlistan. När du står inne på en kund, finns numera pilar uppe till höger där du kan bläddra mellan olika kunder. Kom ihåg att har du gjort något urval i kundlistan, kan du bara bläddra mellan kunder som täcks in i det urvalet. Bra eller hur.Vi fortsätter arbetet vi påbörjade under sommaren och förbättrar fullmaktshantering. Numera är det möjligt att se en lista över alla fullmakter som finns uppladdade och detta för varje enskild medarbetare. Gå till Underhåll - Medarbetare och gå in på önskad medarbetare och det finns numera en ny flik som heter fullmakter. Där ser du alla fullmakter som är kopplade till den faktiska medarbetaren. Du hittar alltid de senaste nyheterna här.

Titta även på vår sida Nyheter för redovisningsbyråer där du hittar nyheter i både Advisor, eEkonomi och Ekonomiöversikt. Här finns också filmer för den digitala redovisningsbyrån.

Ha en fin torsdag allesammans.

/Victor
Foto på Victor Magnusson

Victor Magnusson, Manager Team Onboarding

  • 9,914 poäng 5k badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 2

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.