Nytt utseende och uppdatering av prestanda i Visma Advisor

 • 3
 • Tillkännagivande
 • Uppdaterades för 7 månader sedan
 • (Redigerad)
Idag släpps den första av flera, efterlängtade, uppdateringar av Visma Advisor.

Fokusområdet för kommande uppdateringar av tjänsten är att förbättra prestandan och ge tjänsten ett lyft när det gäller användarvänlighet och utseende.

Arbetet kommer att fortlöpa under hela 2019 och i denna tråden kommer vi hålla er informerade om vilka delar som uppdateras och när.Först ut uppdateras avsnitten Enheter, Prisgrupper och Roller som du hittar under menyn Underhåll. Nedan ser ni hur det nya utseendet för ut för programdelen "Roller" blev. Exempel på vad som är förbättrat för dig som användare är att du nu kan inaktivera/aktivera en roll med en knapptryckning istället för tre som det var tidigare. Klicka på Följ längst upp till höger i inlägget för att inte missa någon kommande uppdatering!

Om du har synpunkter eller feedback, tveka inte att posta dem här i forumet. Om det inte berör själva uppdateringen är det bättre att du postar en ny tråd, så blir det enklare att följa upp. Skapa ny forumtråd »
Foto på Michael Holmgren

Michael Holmgren, Application Specialist Accounting Office

 • 3,200 poäng 3k badge 2x thumb
 • Glad

Publicerades för 7 månader sedan

 • 3
Foto på Rolf Dahlberg

Rolf Dahlberg

 • 1,960 poäng 1k badge 2x thumb
Bra att det händer något, speciellt med prestandan. Men akut är rapporter och export av data. Vi måste kunna följa vår siffror mycket bättre än vad Advisor presterar idag!
Foto på The Accountant

The Accountant

 • 674 poäng 500 badge 2x thumb
Jag håller med Rolf! Vi hoppas på lite "riktiga" uppdateringar inom det närmaste, sånt som många ber om i forumen och som vi bett om direkt till era utvecklare under 1,5 år. Förbättrad fakturering, rapporter, uppföljning - bättre bevakning av uppdrag i diagrammen, osv.

Just nu kommer det kosmetika. Det vore också trevligt med mer återkoppling från Visma i forumen när man gör inlägg.
Foto på Blentarps Redovisning

Blentarps Redovisning

 • 2,112 poäng 2k badge 2x thumb
Håller med föregående! Förbättringar i arbetet istället för kosmetika är viktigare.
Foto på Rolf Dahlberg

Rolf Dahlberg

 • 1,960 poäng 1k badge 2x thumb
Det vore rätt bra om alla som använder Visma Advisor gjorde sin röst på forumet, så det blir lite press på utvecklingsteamet och Visma! Nu är det för dåligt. Det verkar stå helt still! Gör er röst hörd!
Foto på Michael Holmgren

Michael Holmgren, Application Specialist Accounting Office

 • 3,200 poäng 3k badge 2x thumb
Hej!

Jag skulle bara vilja göra ett förtydligande:

Det arbete som vi gör i Visma Advisor handlar inte i första hand om kosmetika utan det blir en bonuseffekt av de prestandaförbättringar som görs. Vi gör en grundlig genomgång av alla delar av  programmet, som innebär att vi löpande släpper uppdateringar. Ni kommer märka skillnad i en förbättrad användarupplevelse, förbättrade funktioner  och att det går snabbare att arbeta i Advisor.
Foto på The Accountant

The Accountant

 • 672 poäng 500 badge 2x thumb
Prestandauppdateringar är säkert jättebra - de vi menar med funktioner som hjälper oss i arbetet är dock högre upp i prioritering för oss, eftersom vi använder programmet dagligen och har svårt att driva vår business utan en viss grundfunktionalitet.

Det hjälper inte om bilen är supersnabb, om du inte kan backa... :-) 
Foto på Michael Holmgren

Michael Holmgren, Application Specialist Accounting Office

 • 3,200 poäng 3k badge 2x thumb
Officiellt svar
Vi vill hålla er uppdaterade här i forumet på vilka delar vi arbetar med. Just nu är det fokus på förbättringar på underhållsmenyn. Du kan lämna feedback och förslag på förbättringar gällande Underhåll i detta formulär.