Önskemål i eEkonomi

  • 4
  • Idé
  • Uppdaterades för 7 månader sedan
  • Genomförda
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej!

Det jag saknar i eEkonomi som finns i Visma Admin är som någon skriver, möjlighet att skriva ut betalningsförslag men även möjlighet att filtrera på förfallodatum, leverantör etc på samma sätt som i Admin.

Att jag inte heller får fram en summa på de lev.fakturor som jag valt i programmet är väldigt dåligt. Att behöva räkna manuellt, ja, det är ju verkligen ett steg bakåt i utvecklingen. Ett klart önskemål i utvecklingen av eEkonomi.

Likaså är ett stort önskemål att det ska gå att ändra betaldag på samtliga markerade lev.fakturor, samma sak här, det är vi vanda vid att kunna göra i Admin. Att klicka på varje markerad faktura var för sig och välja datum är väldigt tidsödande. Ett klart önskemål att denna funktion utvecklas i eEkonomi. Många företag slirar på betalningen av sina lev.fakturor och kan helt enkelt inte betala dem på förfallodag vilket givetvis är tanken i eEkonomi. Teori är en sak, praktiken en annan.

Notera - Den här konversationen skapades från ett svar på: Supporten tipsar: Skapa utbetalningsfiler - eEkonomi.
Foto på Markus Anderberg

Markus Anderberg

  • 3,016 poäng 3k badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

  • 4
Foto på Nellie Karlsson

Nellie Karlsson, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

  • 22,370 poäng 20k badge 2x thumb
Officiellt svar
Hej! 

Vi har nu gjort förbättringar på LB-filen i Visma eEkonomi så att du lättare ska kunna se vilka totalsumma som skickas med i filen! 

Läs mer i forumtråd: "Nyheter eEkonomi 13/3"

Ha en fortsatt bra dag!
/Nellie