Önskemål om utveckling av konteringsamall

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 3 år sedan
  • Inte planerade
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Vi skulle vilja att Visma utvecklade konteringsmallarna så att funktionen Saldo M kan knytas till Saldo M och resultatenhet. Det här skulle kunna (halv) automatisera vår bokföring. Ett annat alternativ är att automatfördelningarna även fungerar vid automatisk överföring av journaler. Se även förklarande text som skickats in till forumet.

Tack på förhand!


Vi har 11 resultatenheter och vill fördela särskild löneskatt på respektive resultatenhet. Den ursprungliga fakturan från i Collectum bokförs på konto 7411 och på respektive resultatenhet. Då automatfördelningsfunktionen inte fungerar vid automatiska fakturajournaler skulle vi vilja använda en konteringsmall utifrån saldot på konto 7411 för aktuell månad. I konteringsmallen benämns denna funktion som Saldo M, tyvärr kan vi inte få ut Saldo M per respektive resultatenhet. Vi ha försökt fått hjälp av supporten men de hittade ingen lösning (än) utan föreslog att vi skulle ställa frågan i forumet istället. Så vår fråga är om det finns någon som vet hur vi kan använda Saldo M så att det endast gäller saldot på resultatenheten (eller någon annan funktion)? Ex: Konto Resultatenhet Belopp
7533   30                   Saldo M(7411)*0,2426 för resultatenhet 30
7533   50                   Saldo M(7411)*0,2426 för resultatenhet 50
Foto på Johan

Johan

  • 770 poäng 500 badge 2x thumb

Publicerades för 3 år sedan

  • 1
Foto på Susanne Friman

Susanne Friman, Produktansvarig - Visma Administration, Visma Förening, Visma Fakturering, Visma Webbfakturering, Visma Tid, Visma Compact

  • 2,430 poäng 2k badge 2x thumb
Hej,

Håller med om att det hade varit super. Det är inget vi planerar att ändra just nu, men om det är fler med dig som har det här behovet gilla gärna förslaget med +1 knappen.

/Susanne
Foto på Johan

Johan

  • 770 poäng 500 badge 2x thumb
Hej Visma!
Återigen en idé som lämnas utan åtgärd...... Oavsett om 20 kunder gillat idén hade den inte genomförts. Jag börjar bli van efter fyra månader med Visma. Trevlig helg!

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.