PC program Webshop+

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 4 dagar sedan
Jag använder tjänsten Visma Webshop +. Finns det ett program man kan ladda ned till en PC med tjänsten? Så att man kan spara filer av sitt arbete.
Foto på Frej Larssen

Frej Larssen

  • 140 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 2 veckor sedan

  • 1
Foto på My Janhall

My Janhall, Moderator

  • 2,106 poäng 2k badge 2x thumb
Hej Frej, 

Jag vill dubbelkolla så jag förstår dig rätt. Är det ett program som du kan integrera din Webshop + med? Som ett bokföringsprogram?
Du får gärna återkomma med lite mer information om vad du är ute efter så kikar vi på det :)

Ha en trevlig helg!
/My 
Foto på Frej Larssen

Frej Larssen

  • 140 poäng 100 badge 2x thumb
Nej, vad jag är ute efter är ett program som innehåller tjänsten Webshop +. Det skulle vara bra om jag kunde spara en fil som innehåller mitt arbete (en webbplats).
Foto på My Janhall

My Janhall, Moderator

  • 2,106 poäng 2k badge 2x thumb
Hej Frej, 

Det du lägger upp i din Webshop+ sparas i molnet automatiskt när du lägger in det för att du själv ska slippa spara det på annat håll med tex en fil eller liknande så vi har inte en sådan funktion i dagsläget. 

Jag kanske missuppfattar dig, isåfall får du gärna återkomma igen och gärna med lite mer info om varför du vill kunna spara ditt arbete utanför programmet. 

Ha en fin dag! 
/My 
Foto på Frej Larssen

Frej Larssen

  • 140 poäng 100 badge 2x thumb
Det skulle vara bra om man kunde spara ned filer eftersom att man då skulle kunna t.ex. arbeta med webb med ett tema och om man funderar på hur det skulle se ut i ett annat tema skulle man kunna kopiera sin fil och i den ena kopian kan man testa hur ett annat tema skulle se ut utan att den första versionen försvinner.
Foto på My Janhall

My Janhall, Moderator

  • 2,106 poäng 2k badge 2x thumb
Hej Frej, 

Du kan när du använder din webshop ändra tema och annat i dina inställningar om du vill och sålänge du inte klickar på Publicera så kommer din gamla variant ligga kvar. Blir det sedan så att du inte gillar dina ändringar så kan du klicka på Återställ till publicerad för att återgå till dina gamla inställningar. Däremot så går det inte att se hur detta skulle se ut för din kund och om jag tolkar dig rätt så är det en del av det du är ute efter? 

Jag kommer ta det vidare som ett önskemål, är ni fler användare som har samma önskemål så får ni gärna följa eller kommentera denna tråd. 

Ha en fin dag! 
/ My