Ladda ner alla bildunderlag på ett smidigt sätt - eEkonomi

 • 2
 • Idé
 • Uppdaterades för 9 månader sedan
 • Inte planerade
 • (Redigerad)
Hej. Vi är ett byggbolag som jobbar med många små projekt och jag saknar möjligheten att:

Kunna skriva ut flera bildunderlag pdf på leverantörsfakturor på ett specifikt projekt, som t ex ska skickas vidare som underlag.

Ändra så att det är projekt som är obligatoriskt i eEkonomi Tid, inte kund, då vi kan ha upp till 3 olika kunder på ett projekt. Blir ganska rörigt...
Foto på Norrson Bygg AB

Norrson Bygg AB

 • 964 poäng 500 badge 2x thumb
 • omständigt.....

Publicerades för 3 år sedan

 • 2
Foto på Lovisa Dacke

Lovisa Dacke, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

 • 24,068 poäng 20k badge 2x thumb
Hej! 

Tack så mycket för att du tagit dig tid att lyfta ett förbättringsförslag gällande eEkonomi på vårt supportforum.

Jag skulle behöva lite mer input så att jag förstår ditt önskemål fullt ut när det gäller "Kunna skriva ut flera bildunderlag pdf på leverantörsfakturor på ett specifikt projekt, som t ex ska skickas vidare som underlag."

Hur skulle du vilja att flödet såg ut i programmet? Vill du kunna koppla bildunderlag till leverantörsfakturor som rör ett specifikt projekt och sedan koppla dessa till en faktura där de hanteras som ett underlag ut till kund? Återkoppla gärna.

Gällande ditt andra önskemål ser jag att du skapat en egen tråd om det "Obligatoriska fält - eEkonomi", vi bemöter det önskemålet i den tråden. 

/Lovisa
Foto på Norrson Bygg AB

Norrson Bygg AB

 • 964 poäng 500 badge 2x thumb
Hej. Vi kopplar alla leverantörsfakturor till ett bildunderlag. Jag vill kunna skriva ut bildunderlaget, dvs den/de inscannade leverantörsfakturorna när vi är klara med projektet på ett enklare sätt än att man måste gå in och öppna upp varje verifikation för sig själv, ladda upp bildunderlaget och skriva ut det.
Jag vill inte att de ska sammakopplas med en faktura, då vi kan ha 3 st olika beställare på samma projekt. Detta kan jag göra själv då de måste sorteras först. Så det är framförallt en enklare funktion för att skriva ut bildunderlagen till leverantörsfakturorna på ett projekt, där vi redan har kopplat alla leverantörsfakturor. /Kim
Foto på Norrson Bygg AB

Norrson Bygg AB

 • 964 poäng 500 badge 2x thumb
Hej!

Detta är en ganska viktig och tidsbesparande åtgärd som jag skulle vilja få åtgärdad. Dvs att ha möjligheten att kunna skriva ut mina underfakturor utan att behöva klicka på dem, ladda upp, skriva ut och sedan klicka på bakåtknappen för att komma tillbaka till projektvyn igen för att göra likadant med nästa faktura. 8 musklick innan en underfaktura är utskriven ifrån eEkonomi känns ju inte optimalt. Senast idag så hade jag 30 st underfakturor som jag skrev ut, vilket alltså gör 240 st förflyttningar och musklick för att få utskrifterna ifrån skrivaren...
En enkel ruta att kunna klicka i bakom varje underfaktura och sedan trycka på skriv ut hade ju varit drömmen...

/Kim