Rapport med specificerade resultatenheter på arbetad tid

  • 0
  • 2
  • Fråga
  • Uppdaterades för 3 år sedan
  • Besvarad
Hej,
Vi använder Visma Webbtid för våra anställda där de rapporterar in sin tid; både närvaro och frånvaro. De måste välja resultatenheter både för närvaro och frånvaro och kan ha fler än en resultatenhet under en arbetsdag. Informationen överförs till Visma Lön 600. I Visma Lön 600 finns de anställda registrerade med en eller flera resultatenheter som ligger i botten (jag kallar dem grundresultatenheter); dessa ska dock justeras enligt den faktiska arbetade tiden i tidrapporteringen. 
- Vid överföring till lönesystemet; följer rapporterade resultatenheter med in i Visma Lön 600 gällande frånvaro såsom semester/sjukdom/föräldraledighet?
- Jag behöver för attest kunna vidarebefordra till ansvariga linjechefer deras anställdas inrapporterade tid (närvaro och frånvaro) samt de resultatenheter de har fyllt i. Jag måste även ha med information om vilken medarbetargrupp/grundresultatenheter de tillhör ( medarbetargrupper=grundresultatenheter). Har inte lyckats hitta eller modifiera en befintlig rapport som kan ge mig denna information. Det närmaste jag har kommit ger mig i kolumnen för resultatenheter "flera resultatenheter" vilket inte räcker. Jag behöver ha specificerad exakta timmar/exakta resultatenheter.
- Jag behöver även en rapport över registrerad tid per vald period för de olika resultatenheterna. Hade varit toppen att kunna få en summerad rapport (per månad) per resultatenhet för arbetade timmar av varje anställd, men det går kanske inte alls...

Behöver er hjälp med detta.
Tack på förhand.
Mona
Foto på Mona

Mona

  • 414 poäng 250 badge 2x thumb

Publicerades för 3 år sedan

  • 0
  • 2
Foto på Mia Sundin

Mia Sundin, Moderator

  • 2,652 poäng 2k badge 2x thumb
Hej,

Både i Tid och Lön finns en rapportgenerator där du kan bygga dina rapporter och spara så att du månatligt kan skriva ut de underlag du behöver. Om du inte är bekant med rapportgeneratorn så tycker jag att du ska ringa in till supporten så de kan hjälpa dig med att komma igång med de rapporter du önskar. Rapportgeneratorn är ett otroligt bra hjälpmedel om man har behov av fler rapporter än de standardrapporter som finns i utskriftscentralen.

Ha en fin dag!

/Mia