Resultaträkning utdragen på två dimensioner - Administration

  • 2
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • Inte planerade
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Jag behöver få ut resultatrapporter på resultatenhet och påurval projekt, och ’’det går inte’’ fick jag precis som svar av support på chatt.

Man kan som standard i programmet bara få ut resultatrapportvia utskrifter på Resultatenhet, men våra Resultatenheter kommer att ha fleraolika projekt som jag behöver följa upp separat.

Jag kan heller inte dra ut ett projektresultat förrespektive projekt, för det går inte att speca urvalet på resultatenhet där,och flera resultatenheter är inblandade i varje projekt.Vansinnigt att inte ens två dimensioner går att ha som urvali basic rapporter. Kan inte vara helt svårt att få till eftersom parametrarna finns där? Finns det något av era program som klarar det? Vi har Visma Admin 1000 nu, hjälper det om jag uppgraderar till Visma Admin 2000?

Jag har nu kontaktat en fristående konsult som jag hoppas kan hjälpa mig att skapa den här rapporten, men nog tycker jag att det i ett bokföringsprogram år 2017 måste finnas större urvalsmöjligheter i grunden så man inte ska behöva betala extra för det, och undersöka själv om det ens går...
Foto på Asa

Asa

  • 282 poäng 250 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 2
Foto på Hans Ojes

Hans Ojes

  • 1,002 poäng 1k badge 2x thumb
Infostep utvecklar Excelrapporter direktkopplade mot Vismas databaser, och vi har faktiskt gjort en resultaträkning som hanterar både projekt och resultatenheter. Fördelarna är stora att få ut transaktionerna i Excel. Först får du en bra grafisk översikt, och du kan dessutom analysera i detaljerna, enkelt hitta konstiga/ felaktiga konteringar genom Excels filterfunktioner eller fritextsök.
Man uppdaterar och hämtar nya data från Visma med en knapptryckning

// Hans
hans.ojes@infostep.se
Foto på Asa

Asa

  • 282 poäng 250 badge 2x thumb
Jag har mailat dig, återkom snarast är du snäll.
Foto på Helena Andersson

Helena Andersson, Application Specialist Administration/Tid/Autocollect/AutoInvoice

  • 7,918 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Asa
Som det ser ut just nu så går det inte att få ut vad du önskar. Vi kommer att se över flera av våra utskriftsmoduler framöver. Vi har ett analysprogram som du kan skapa egna rapporter i och då få med resultatenheter och projekt. Jag tar ditt önskemål med mig. 

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.