Timpris på kund eller projekt - eEkonomi

  • 4
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Ser att man bara kan prissätta aktiviteter. Jag skulle behöva sätta ett timpris per kund, eller per projekt, eftersom det är så vi idag offererar våra tjänster.
tacksam om denna möjlighet utvecklades vidare.
Med vänlig hälsning
Tord
Foto på Tord Berggren

Tord Berggren

  • 150 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 3 år sedan

  • 4
Foto på KarinL

KarinL

  • 3,278 poäng 3k badge 2x thumb
Helt enig. Vi har olika timpris för alla våra kunder så det hade underlättat enormt, det gör att produkten skulle gå från knappt användbar med många felkällor till väldigt bra
Foto på Lovisa Dacke

Lovisa Dacke, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

  • 23,898 poäng 20k badge 2x thumb
Hej! 

Vi vill börja med att tacka för att ni tagit er tid att ge oss input på förbättringar i eEkonomi. Vi behöver få lite mer beskrivet för oss hur ni vill att en sådan funktion ska se ut. I dagläget är det artiklarna som kan prissättas. 

Om vi förstår er rätt så vill ni under Försäljning - Kunder kunna sätta ett timpris direkt på kunden? Eller är ni mer inne på att i sådana fall ha det under Bokföring - Projekt? Vi behöver även input på hur ni vill att offerten då ser ut, ska inga artiklar finnas på denna? Eller ska samtliga artiklar som finns på den prissättas med timpriset?

Återkom gärna till oss med förslag på hur ni tänkt att en sådan funktion ska se ut. Vi rekommenderar även att alla som har samma önskemål röstar på tråden och skriver en kommentar. På det viset håller vi oss uppdaterade på hur många som är intresserade av en sådan funktion. I dagsläget är det inget som planeras att utvecklas inom kort. 

/Lovis
Foto på Nina

Nina

  • 398 poäng 250 badge 2x thumb
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Projektspecifika timtariffer likt TID - eEkonomi Tid.

Jag arbetade tidigare med Visma Tid och den kunde man ha projekt och personspecifika timpriser man lade tiden på konsultarvode. Dvs inte behöva söka bland en massa val när man rapportera tiden. Önskar liknande funktion i eEkonomi. Som det ser ut idag finns väldigt lite stöd för projekthantering under projekt.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.