Skapa budget för längre perioder, ex över två år - Ekonomiöversikt

  • 2
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
  • Inte planerade
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej Helene

Jag har ett förslag som jag tror kommer att lyfta er produkt några dimensioner, dock enbart gällande grenen "Budgetverktyg". Jag tycker att skapandet av budgeten är mkt bra eftersom det dessutom är samlat och i närheten till utfallet. Det som jag efterfrågar möjligheten till att skapa en budget på ett större urval än räkenskaps år, dvs jag skulle vilja skapa en budget utifrån tex juni16-maj17, för att skapa en budget för perioden juni17-maj18 osv.....

Det är ju inte alla som har hela räkenskapsår, och det är heller inte alla bolag som fastnat i spåret att budget enbart görs en gång per år.

Eftersom det redan finns valet att skapa en budget utifrån någonting, så kanske det är en relativt snabb lösning att man få välja perioden helt och hållet själv?

Med vänliga hälsningar
Fredrik Wennergren

Notera - Den här konversationen skapades från ett svar på: Visma Ekonomiöversikt - Budget per resultatenhet.
Foto på Fredrik

Fredrik

  • 280 poäng 250 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 2
Foto på Helene Hardebring

Helene Hardebring, Produktansvarig - Visma Advisor Periodavslut

  • 2,928 poäng 2k badge 2x thumb
Hej Fredrik !

Tack för en intressant synpunkt och för att du tar dig tid att förmedla den till oss!. Din synpunkt att skapa budget för längre perioder har jag faktiskt inte fått tidigare, men jag förstår behovet!

I nuläget finns det tyvärr inga planer på att införa detta, då vi har mycket annat i planeringen som jag vet att våra kunder efterfrågar. 

Jag vill dock inte stänga dörren till din synpunkt för alltid, men det behövs betydligt mer underlag som stödjer att det är en efterfrågad funktionalitet bland många av våra kunder.

Vänliga hälsningar
Helene

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.