Skapa många ansökningar om husarbete

  • 1
  • Problem
  • Uppdaterades för 1 år sedan
  • Löst
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Har uppdaterat till administration 2018.1.
När man ska sända ett antal hundra ansökningar till skatteverket för hus-arbeten så tar skatteverket endast emot 100 st per gång. Tidigare har programmet automatiskt endast plockat ut 100 fakturor, trots att man markerat betydligt fler, och skapat en fil som man skickar till skatteverket, resterande har legat kvar i fliken "ansökan". Men i denna version så skapas förvisso endast 100 st till filen som ska till skatteverket men HELA listan som är markerad flyttas till flik 2 "Beslut". Det innebär om man markerat 700 st så måste man nu sitta och markera var och en faktura som inte kommit med i filen och därefter "ångra ansökningar". Här kommer upp en dialogruta att endast 100 ansökningar skapas och resterande ligger kvar som man då får göra nya ansökningar på. Men detta stämmer inte längre. Testade två gånger. Samma fenomen. Hade 700 ansökningar som skulle iväg. Inget kul att sitta och markera en och en för att först ångra ansökningarna och efter mitt andra försök fick jag sitta och markera en och en och räkna till hundra för att därefter skapa filen. Något fel har här blivit i denna version.
Foto på Mr Redovisning

Mr Redovisning

  • 170 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

  • 1
Foto på Marie J

Marie J

  • 3,096 poäng 3k badge 2x thumb
Helt otroligt att det inte finns något som helst samarbete mellan Vismas programmerare och brukarna av programmet! Jag är helt förbluffad över detta! Och jag gissar att man inväntar tills att minst ett tiotal till kommer in med samma klagomål innan de ens tar tag i problemet.

Jag börjar ana att inte ens Visma själv använder sig utav sitt eget bokföringsprogram, för dom verkar inte själva komma till insikt om de 'nedköp' användarna fick med sig i och med att man uppdaterade till nya versionen av Visma....
Foto på Helena Andersson

Helena Andersson, Application Specialist Administration/Tid/Autocollect/AutoInvoice

  • 8,120 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Mr Redovisning!
Jag har nu tittat och ser att efter meddelandet så blir det fel. Det du ska göra vid meddelandet är att välja Nej. Då är alla fakturorna kvar i första fliken. Markera max 100 stycken åt gången och skicka upp. Detta felet kommer så klart att åtgärdas men jag kan inte lova exakt när.
Foto på Mr Redovisning

Mr Redovisning

  • 170 poäng 100 badge 2x thumb
Nu hänger jag inte med riktigt. Om jag bara får markera 100 st åt gången som ska skickas upp, då ska jag väl välja JA? De som blir skickade vill jag ju ha flyttat till flik 2 i väntan på utbetalning från skatteverket.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.