Skapa notifieringar som är synlig endast för en användare

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 4 år sedan
  • Inte planerade
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

För oss hade det även varit en fördel om man kunde skapa egna notifieringar som bara var synlig av samma användare och inte av alla användare i företaget.

Notera - Den här konversationen skapades från ett svar på: Sidopanelen - Administration.
Foto på sharkgordon

sharkgordon

  • 2,204 poäng 2k badge 2x thumb

Publicerades för 4 år sedan

  • 1
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

  • 46,980 poäng 20k badge 2x thumb
Hej, 

Jag har bara väntat på det här önskemålet :-) När vi tog fram funktionen Notifieringar valde vi att låta de egna notifieringarna synas för alla användare i första versionen men vi var alla ganska säkra på att det kommer finnas behov att styra dem ytterligare. Speciellt om man är många som arbetar i programmet. Det är ju en fördel att kunna kommunicera med alla användare också men jag förstår att det kan finnas vissa noteringar man helt enkelt behöver för egen del. Eller varför inte skicka ett meddelande till en specifik användare?  

Vi kommer arbeta vidare med funktionen om önskemålen finns så bra att vi har en första synpunkt kring det här. Tack för återkopplingen!
Foto på sharkgordon

sharkgordon

  • 2,204 poäng 2k badge 2x thumb
Hej Helena, Tack för att ni tar er tid och lyssnar och tar intryck av vi som användare har för tips, ideer och kritik. Vi är kanske ibland för dåliga på att ge er beröm, men kan ju passa på nu igen; det som hänt med produkten Visma Admin de senaste 2 åren, kunde man knappt tro som gammal användare sedan innan milleniumskiftet;) Tack för allt jobb! Bra jobbat! 
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

  • 46,980 poäng 20k badge 2x thumb
Hej igen! Så härligt att höra att nyheterna i de senaste versionerna har gett effekt för upplevelsen av programmet idag, även om vi givetvis har massor vi vill arbeta vidare med. Många av förändringarna uppskattas säkert gradvis och i sin helhet först i efterhand. 

Tack snälla för feedbacken, det gav mig och teamet här en riktig energiboost. :-)

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.