Visning av sökträffar - Administration

  • 2
  • Idé
  • Uppdaterades för 6 år sedan
  • Under bevakning
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

kan söka eller sortera på dessa? Det är fortfarande bara de 5 gamla alternativen som finns som listningsval. Jag lagt till Ort i kundläget och vill så snabbt som möjligt hitta alla företag i Gävle. Hur gör jag en sortering på Ortkolumnen?
Foto på Nordeko

Nordeko

  • 1,030 poäng 1k badge 2x thumb

Publicerades för 6 år sedan

  • 2
Foto på Joakim Karlsson

Joakim Karlsson, Fd Produktspecialist Visma Lön

  • 35,320 poäng 20k badge 2x thumb
Hej!
Det stämmer att vi inte har ändrat alternativen under Urval och Ordningar. Däremot kan du använda dig av Sök-knappen för att leta fram exempelvis en viss ort. Den ser ut som en ficklampa och ligger i översta knappraden.När du har hittat det du söker på kan du hoppa till nästa eller föregående med hjälp av knapparna till höger om Sök-knappen.
Foto på Nordeko

Nordeko

  • 1,030 poäng 1k badge 2x thumb
Hej!

Förstår jag rätt i att den sökfunktionen inte ska hitta alla Gävle och visa dem utan hitta en åt gången? Så verkar det fungera för mig och det är ju inte speciellt användarvänligt. Jag tycker att det borde vara självklart att man kan sortera på alla kolumner, varför har ni bara fem? Ännu mer användarvänligt hade varit att man som i de flesta andra program kan klicka på kolumnhuvudet för att sortera listan efter den kolumnen.

När inför ni det, nästa version? Vi har efterfrågat den enkla lösningen under flera år och nu när ni äntligen lagt till fler kolumner trodde jag att ni också skulle ha löst sorteringen.
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

  • 46,980 poäng 20k badge 2x thumb
Hej,

Mycket riktigt visas en åt gången när du använder ficklampan idag och du bläddrar dig igenom sökresultatet med sök bakåt/sök framåt. Givetvis hade det varit användbart att alla sökträffar visades direkt, det håller jag helt med om. Jag tar med mig detta och får titta på de tekniska förutsättningarna för en sådan display. Vi gör om din fråga till en idé så vi kan bevaka den här tråden och återkoppla om vi hittar en lösning på det.

När det gäller sortering och förslaget att klicka på kolumnhuvudet så får du gäna delta i den här diskussionen: https://forum.vismaspcs.se/visma_spcs...

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.