Statistik över mest fakturerade kunder

  • 1
  • Idé
  • Uppdaterades för 2 år sedan
Sammanslagen

Den här konversationen har slagits ihop med en annan. Se huvudkonversationen: Utskrift på hur mycket pengar en kund/leverantör handlat för - eEkonomi

Hej!

Vi har ett stort intresse av att kunna få ut statistik/lista över till exempel vilka som är våra största kunder (vilka vi fakturerar mest). Det vi måste göra nu är att skriva ut själva sidan över "Alla fakturor" och sedan räkna ihop för hand, inte särskilt tidseffektivt. Vi skulle önska att ert system kunde räkna ut enklare statistik över alla kundfakturor, och sedan ha en funktion som gör att man kan skriva ut en lista/excel.

Vi har varit i kontakt med er kundtjänst men fått besked att det i nuläget inte finns en sådan funktion. Vi är medvetna om att det går att få ut listor över artiklar osv, men vi tycker att det definitivt borde finnas ett enklare sätt att få ut statistik över vilka kunder vi fakturerar mest.
Stort tack på förhand. 
Foto på CHEFSpoolen AB

CHEFSpoolen AB

  • 84 poäng 75 badge 2x thumb

Publicerades för 2 år sedan

  • 1
Foto på Philip Hjelmberg

Philip Hjelmberg, Fd Moderator

  • 3,900 poäng 3k badge 2x thumb
Hej!

Tyvärr har vi ingen utskrift idag där du kan plocka ut listor på vad olika kunder har blivit fakturerade. Det man kan göra i dagsläget är att skapa en resultatenhet med en kostnadsbärare på respektive kund som man kan plocka upp när man fakturera kunderna. Därefter kan man ta ut en resultaträkning med detta på respektive kund.

Med vänliga hälsningar
Philip

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.