Schema

  • 0
  • 1
  • Fråga
  • Uppdaterades för 3 år sedan
  • Besvarad
  • (Redigerad)

Hur kan jag plocka bort gamla scheman? Systemet säger att de används trots att personen har slutat?

Foto på RMK

RMK

  • 90 poäng 75 badge 2x thumb

Publicerades för 3 år sedan

  • 0
  • 1
Foto på Victor Magnusson

Victor Magnusson, Manager Team Onboarding

  • 9,880 poäng 5k badge 2x thumb
Hej,

Scheman som du använt på någon anställd går inte ta bort, utan det blir låst och tillhör det aktuella företaget. Detta har att göra med att även anställda som slutar, finns kvar i programmet och ska kunna plockas upp när det kan tänkas behövas och det skulle inte fungera utan att arbetsschemat fanns kvar på den anställde.

Tack för din fråga.

/Victor