Tack för ett spännande 2014

 • 0
 • 1
 • Fråga
 • Uppdaterades för 5 år sedan
 • Kräver inget svar
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Vilket år! I utvecklingsteamet i Växjö har det hänt mycket under 2014 och vi är så oerhört glada över kontakten med så många av våra användare i Visma Administration, Visma Fakturering och Visma Förening. Det har varit ett lärorikt år med massor av synpunkter och diskussioner i allt från möten på mässor, seminarier i våra butiker, utbildningar, telefonintervjuer, forumsdiskussioner, inlägg i sociala medier och olika undersökningar. Och inte minst alla samtal till vår support.

Hela 2 huvudversioner har vi släppt under 2014, där Visma AutoInvoice och nya regler kring bokföring har varit stora nyheter. I dessa två versioner genomförde vi också över 50 olika önskemål som lyfts av olika användare här på forumet. Bland önskemålen hade vi allt från små justeringar som gör vardagen lite enklare till större ändringar som förenklar företagandet. Sedan får vi ju inte glömma alla lärdomar från förändringarna kring utskriftshanteringen i version 2014.0, och all den feedback och beskrivningar från användarnas olika arbetsrutiner som bidrog till flera förbättringar i versionen därpå.

I våra undersökningar under 2014 har vi fått massor av fina kommentarer från nöjda användare och det är speciellt supporten som får varma ord och hälsningar från er. Användarvänligheten är också ett område som uppskattas i programmet. Tack vare undersökningarna får vi även massor av inspiration till utvecklingsarbetet och en hel del förslag på förbättringsområden. Här nämns allt från helt nya smarta funktioner till fler sorteringsmöjligheter i listor, nya fält och bättre spårning. 

 • En av de saker som efterfrågas är enklare hantering av påminnelser till kunder som betalar för sent. Här tror vi att vi kan hjälpa till mycket mer i programmet och verkligen förenkla för företaget med smarta funktioner. Detta kommer vi kika mer på under 2015. 
 • Fler rapporteringsmöjligheter efterfrågas också. Här hoppas vi att Visma Ekonomiöversikt kan vara en hjälp på vägen, en av nyheterna som kom i januari 2015.
 • Ett annat område som nämns i undersökningarna är behovet av fler utbildningar på webben och här kommer vi erbjuda flera utbildningar under 2015. Redan nu finns nya webbinarier för dig som vill ha en genomgång av Teori Moms eller veta mer om hur de nya reglerna för RUT och ROT påverkar ditt företag och det administrativa arbetet i ditt program: Läs mer på Seminarier och webbinarier hos Visma Spcs »
 • I våra olika undersökningar ser vi också att intresset ökar för webbaserade fakturerings- och bokföringsprogram. I slutet av 2014 lanserade vi fler varianter av vårt webbaserade ekonomisystem Visma eEkonomi för dig som vill sköta redovisning, försäljning eller både och helt och hållet på webben. Är du nyfiken på att testa ett webbaserat program så rekommenderar jag att du provar gratis på vismaspcs.se.

Under 2015 hoppas vi kunna både överraska och uppfylla dina förväntningar på produktutvecklingen så fortsätt komma med feedback på programmet. Vill du se vad andra användare tycker? Gå in och delta i diskussionerna här på vårt supportforum.
 
Stort tack och vänliga hälsningar, 

Helene Strååth
Produktansvarig Visma Spcs

Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

 • 47,020 poäng 20k badge 2x thumb
 • upprymd

Publicerades för 5 år sedan

 • 0
 • 1

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.