Funktionen Mitt Konto? - Webshop

  • 2
  • Problem
  • Uppdaterades för 3 månader sedan
  • (Redigerad)
Nu äntligen har det kommit egna sidor som vi tjatat på i några år men sen blir det fel på hur kunderna gör sina konto! Vi jobbar bara med företagskunder så vi låter ingen registrera sig själv utan skickar ut inbjudan som är ny och bra tanke. Men sen börjar det konstiga! När kunden kommer till sidan som dom skall skriva in sina uppgifter finns det två väldigt stora problem!!!
1. Det finns ingen spara knapp eller slutför registreringen typ utan det sparas automatiskt! Men hur i helsike skall kunderna förstå att det sparas automatiskt? Har haft 4 kunder som skulle göra konto och alla har mejlat eller ringt och sagt att dom inte kan spara sina uppgifter! Hur tänkte personen som gjorde sidan när han inte lade till en spara knapp eller en knapp som spara och sen länkar till login sidan som dom flesta webbshopparna har!
2. Sen är inga fält obligatoriska på registreringssidan! Vi borde kunna få avgöra vilka fält som vi vill ha som obligatoriska, men det går inte. Det vore ju lika enkelt som vi kan bestämma när vi gör ett formulär!

Jag har suttit och pratat i chatt och i telefon både igår och idag men får inga svar om knappen på sidan utan bara vi skall titta på det! Jag förlorar pengar varje dag när kunderna har så mycket strul när dom skall få konto så dom vänder sig till en annan leverantör!
Skärpning när ni gör sådana stora ändringar, kolla gärna med oss som jobbar med det och inte bara dom som utvecklar sidan, dom möter inte kundernas alla frågor och gnäll!
Jag läste någonstans att man har gjort en undersökning att kunderna spenderar 15 sekunder på en sida och om det blir strul med login eller något annat på sidan så går dom vidare till nästa på sökmotorn.
Foto på Frisor2015

Frisor2015

  • 200 poäng 100 badge 2x thumb
  • Frustrerad

Publicerades för 3 månader sedan

  • 2
Foto på Frisor2015

Frisor2015

  • 200 poäng 100 badge 2x thumb
Varför händer inget!!! Det finns fortfarande inte något som säger att det sparas eller en knapp som dom kan trycka på! Släng in en knapp utan funktion, bara så folk tror själva att det sparas! Dom stackarna på på supporten är en vet ju inget, dom bara säger att vi har för fram det till utveckling men sen händer inget! Har ni ingen intern kommunikation på företaget och sätt in en normal människa och och inte bara kodnördar på utvecklingen så dom för ett perspektiv på hur det är att använda deras kodknackande!